Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident mortal pe DN1, în Teiuș. O femeie de 51 de ani și-a pierdut viața în urma unei coliziuni între un microbuz și un camion

Publicat

YouTube video

Un accident rutier grav s-a produs marți dimineața, pe DN1 – strada Clujului din Teiuș. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce două autovehicule au intrat în coliziune. Alte două persoane au fost rănite. La faţa locului a intervenit şi un echipaj SMURD Aiud.

UPDATE: În accident au fost implicate un microbuz de persoane „Livio Dario” și un camion înmatriculat în Mureș. Microbuzul a ieşit de pe drumul dinspre Stremţ, pe strada Clujului, pe sensul Aiud – Alba Iulia, iar, în apropiere de benzinăria „Lukoil”, şoferul ar fi vrut să vireze la stânga spre gară, moment în care a fost lovit de camionul care intrase în depășire.

O femeie de 51 de ani din județul Alba, care era pasageră în microbuz și-a pierdut viața, iar alți bărbați, tot pasageri, au fost transportați la spitalul din Aiud, pentru îngrijiri medicale.

Femeia s-a urcat în microbuz din localitatea Stremț și trebuia să ajungă la locul de muncă pe care îl avea la fabrica de încălțăminte „Rekord” din Alba Iulia. Microbuzul efectua cursa Geomal – Teiuș- Alba Iulia.

Sensul de circulaţie Alba Iulia – Aiud a fost blocat pe parcursul cercetărilor la faţa locului, însă s-a circulat alternativ.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, “în data de 29.04.2014, ora 5.32, pe strada Clujului din oraşul Teiuş, M.D., de 53 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un microbuz, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de T.C.I., de 25 de ani, din localitatea Ibănești, județul Mureș, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers şi se afla în depășire, în zonă interzisă.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Stremţ, pasageră în microbuz, a decedat la locul producerii accidentului, iar doi bărbaţi de 25 şi 47 de ani, şi ei pasageri în microbuz, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Microbuzul aparţine unei firme din Alba Iulia și efectua  o cursă regulată de transport persoane, pe traseul Geomal-Alba Iulia, iar în momentul producerii accidentului în acesta se aflau 8 persoane.”

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

12 Comentarii

12 Comentarii

  1. PATRIOT

    marți, 29.04.2014 at 11:19

    cat de nebun sa fi sa intri in depasire pe linie continua si trecere de pietoni? Atat cat sa devii un criminal , nu mai mult.

  2. anonim

    marți, 29.04.2014 at 16:24

    numai la noi se poate asa ceva…..cei de la livio dario sunt niste iresponsabili…le place viteza si circula ca nebunii.va spun astea pt ca am circulat fdes cu livio dario,si pe deasupra mai fac si reclama la radio ca ,cu ei suntem in siguranta.se vede !!!!

    • PATRIOT

      miercuri, 30.04.2014 at 10:03

      domu ANONIM , pozele zic altceva.

    • mdda

      joi, 01.05.2014 at 22:06

      Domnule Anonim, numai la noi se intra in depasire pe linie continua si doua treceri de pietoni. Asa ca mai documentati-va .

  3. Prezent

    marți, 29.04.2014 at 17:49

    Azi dimineata, la aproximativ 15 minute dupa producerea accidentului am trecut pe acolo. Vedeti si d-voastra chiar din pozele postate cat sunt urmele de franare si constatati cam cu ce viteza circula autoutilitara si mai ales ca depaseste intr-o zona cu trei treceri de pietoni, consecutive, unde nu avea voie nici sa depaseasca, nici sa circule cu viteza mai mare de 30 Km/ora. Asemenea bezmetici nu au ce cauta la volan!

  4. alin

    marți, 29.04.2014 at 21:17

    Fără cuvinte!Cumplit de dureros pentru familie!Dumnezeu să o aibă în pază!

  5. Relu

    marți, 29.04.2014 at 21:37

    e culpa comuna aici : soferul Livio Dario trebuia sa se asigure iar soferul Autoutilitarei a intrat in depasire pe linie continua

  6. cristi

    marți, 29.04.2014 at 22:15

    Bai asta care te prezinti drept anonim pe langa ca vb numai prosti te dai si rotund ….in cazul in care nu sti ca in momentul im care te afli in spatele unui autovehicul care urmeaza sa execute schimbarea directiei de mers la stanga nu. Ai ce sal depasesti nu mai punem ca ii in localitate si se afla intro zona unde limita de viteza e 30km/h

  7. Anonim2

    marți, 29.04.2014 at 22:32

    Anonimul de mai devreme tin sa iti mentionez ca nu ai nici o idee despre ce vorbesti…Mai arunca un ochisor pe pozele postate ca nu sunt degeaba si o sa vezi linia alba de pe mijlocul soselei care interzice depasirea(probabil ca tu nu stii asta),iar tot in pozele de mai sus o sa vezi o distanta de franare (aprox 50m) care clar indica o viteza de deplasare excesiva.Parerea mea este ca acel sofer de autoutilitara este un inconstient si un criminal si este raspunazator de moartea acelei femei dar o parte din vina apartine si soferului livio dario deoarece trebuia sa se asigure inainte de schimbarea directiei de mers,chiar daca linie continua fiind probabil nu se astepta sa fie depasit de catre un alt autovehicul.

  8. Alexandru

    miercuri, 30.04.2014 at 09:35

    Il cunosc pe soferul de la Livio Dario care a fost implicat in accident, este un sofer exceptional. Ne-a dus prin tara de mai multe ori cu diverse ocazii, asa ca nu vorbiti in necunostinta de cauza si necunoscand persoanele implicate. Nu judecati sa nu fiti judecati.

    • mdda

      joi, 01.05.2014 at 22:20

      Poti sa cunosti soferul de la Livio Dario si felicitari ca nu ati patit nimic, ideea este cand vrei sa schimbi directia de mers te uiti de doua ori in spate si in fata de pe contrasens, si nu ma refer la 50 de metrii, trebuie sa anticipezi reactia celuilalt participant la trafic. Poti sa ai mii de kilometrii la bord si experienta in sofat, o secunda sa nu fii atent , ca poti s-o ” mierlesi „.

  9. Catalin

    miercuri, 30.04.2014 at 14:01

    Cunosc bine zona aceea,si multe accidente se petrec,fie pe trecerile de pietoni fie la linia continua! sunt o gramada de handicapati,inconstienti in trafic care merita sa fie inchisi pe viata! ar trebui sa se amplaseze cateva semafoare care sa evite astfel de accidente!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax