Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT mortal pe DN1, în zona „Trei Poduri”. Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa după ce o maşină a fost lovită de un TIR

Publicat

IMG_0006 Un tânăr de 19 ani din Lancrăm şi-a pierdut viaţa, vineri seara, într-un accident petrecut pe Drumul Național 1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, în zona „Trei Poduri”. Un TIR a lovit pe contrasens o maşină, pe care a proiectat-o în alt autoturism.

Din primele informații, un TIR înmatriculat în județul Constanța, care se deplasa dinspre Alba Iulia spre Sebeș, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal cu un autoturism marca Renault Kangoo, înmatriculat în județul Alba. În urma accidentului, doi tineri din Renault au fost răniți, iar unul dintre ei a decedat, din cauza leziunilor suferite.

YouTube video

20160115_195606 UPDATE, ora 20.30: Potrivit IPJ Alba, la ora 18.04, pe DN1, în afara municipiului Alba Iulia, la kilometrul 373+467m (zona Trei Poduri) P.S., un bărbat 57 ani din Constanţa, aflat la volanul unui TIR, a intrat în depăşirea unui autovehicul şi a lovit frontal, pe sens opus, autoutilitara Renault Kangoo condusă regulamentar de S.V.A. (un tânăr de 21 ani) din Sebeş. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în altă maşină, un Renault Symbol înmatriculat în Cluj.

În urma accidentului, C.A., un tânăr de 19 ani din Lancrăm, pasager pe locul din dreapta, a decedat la spital, din cauza rănilor grave. Şoferul Renault-ului Kangoo (S.V.A.) a suferit leziuni uşoare.

„La data de 15 ianuarie, în jurul orei 18.04, pe DN 1, la kilometrul 373, în afara municipiului Alba Iulia, P.S., de 57 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, s-a angajat în depășirea unei autovehicul și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din Sebeș, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Cluj Napoca, care circula regulamentar în spatele autotractorului.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Lancrăm, județul Alba, a suferit leziuni corporale grave și a decedat, iar șoferul autoutilitarei a suferit leziuni corporale ușoare.

Față de șoferul autotractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Alba, într-un comunicat de presă.

masini coloana noaptea UPDATE, ora 20.00: Traficul în zonă a fost reluat, însă se circula cu dificultate, în coloană.

Traficul în zonă a fost restricționat. În jurul orei 18.45, coloana de mașini care se deplasau din direcția Alba Iulia – Sebeș pornea de la pasarela din Partoș.

Coloana de autovehicule se întinde pe aproximativ patru kilometri, pe sensul de mers Alba Iulia – Sebeș.

SMURD Alba Iulia a intervenit la locul producerii accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. lunetistul

    vineri, 15.01.2016 at 21:38

    Linie continua,sofer profesionist. Acestui nemernic ii trebuie niste ani de puscarie si ANULAT PE VIATA PERMISUL. Tocmai pt ca e profesionist. Daca un profesionist conduce asa, de la amatori ce pretenti sa ai? LA PUSCARIE.

  2. alda

    sâmbătă, 16.01.2016 at 15:19

    poze cu masina nimic

  3. George

    luni, 18.01.2016 at 17:24

    Soferul tirului este clar vinovat, dar daca soferul autoturismului stia ce sa faca tanarul respectiv nu deceda, categoric. Dumnezeul sa il odihneasca!

  4. Pingback: Cronica neagră a anului 2016: ACCIDENTELE rutiere GRAVE din ALBA. 22 de oameni şi-au pierdut viaţa pe şoselele din judeţ - Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax