Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe autostrada A3 Gilău-Turda. Un copil de 10 ani și două femei, răniți după un carambol între patru mașini

Publicat

YouTube video

Trei persoane rănite- un copil de zece ani și două femei-  într-un accident petrecut sâmbătă dimineața, pe A3, sensul de mers dinspre Gilău spre Turda. Patru mașini au fost avariate, iar accidentul a avut loc în condiţiile în care în judeţul Cluj este ceaţă, vizibilitatea fiind redusă informează românia24.ro.

Potrivit Poliţiei, un accident rutier a avut loc pe autostrada A3, pe tronsonul Gilău-Turda la kilometrul 10, în jurul orei 9.00.

Potrivit ISU Cluj persoanele rănite sunt o fetiță de 10 ani și două femei de 57 de ani, respectiv 45 ani. Acestea au primit asistență medicală la fața locului de la echipajul SMURD și o ambulanță.

accident-a3

Au fost constatate afecțiuni ușoare, persoanele fiind conștiente și transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Pompierii sosiți de urgență la locul accidentului au găsit patru mașini avariate iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

În momentul producerii accidentului, traficul rutier pe autostradă era îngreunat din cauza ceții ce a redus vizibilitatea sub 150 m iar pe alocuri sub 50 m.

Potrivit info trafic IGPR circulația a fost blocată temporar pe sensul Gilau-Turda.

Sursa foto-video:  ISU Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax