Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe autostrada A1, între Deva și Ilia. Patru persoane rănite după ce două autoutilitare s-au lovit

Publicat

Un accident rutier s-a produs marți dimineața, în jurul orei 11:20, pe Autostrada A1, între Deva și Ilia. Patru persoane au fost rănite după un impact între două autoutilitare.

Potrivit ISU Hunedoara, forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Deva au intervenit la un accident rutier produs pe autostrada A1, la km. 380, pe porțiunea Deva – Ilia.

În accident au fost implicate 2 autoutilitare. În autovehiculele, poziționate în urma accidentului la aproximativ 100 metri, unul de celălalt, se aflau, în total, 4 persoane: 3 persoane într-una din autoutilitara implicată, iar în celălalt autovehicul se afla doar conducătorul auto.

În urma accidentului, toate cele 4 persoane au suferit diferite leziuni, dar au fost conștiente și cooperante. Lor li s-a acordat asistență medical de către echipajele de prim ajutor. Două persoane prezentau traumatism cranio-cerebral, o persoană avea o fractură ( toate trei dintr-o utilitară implicate în accident), iar cea de-a patra, conducătorul auto aflat singur la volanul uneia dintre autoutilitare a suferit ușoare traumatisme în zona umărului.

După acordarea primului ajutor medical, ambulanța SMURD, Autospeciala pentru Transport Victime Multiple și ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean au transportat persoanele rănite la Unitatea de Primiri Urgențe – Deva.

Pompieri militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului și sablarea carosabilului.

Circulația s-a desfășurat pe o singură bandă a sensului de mers, cu restricții de viteză.

Organele abilitate urmează să stabilească, exact cum s-a produs accidentul.

sursa: ISU Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax