Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe Autostrada A3, la ieșirea spre Cluj-Napoca. Patru persoane rănite, după ce două mașini s-au lovit


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDEzbEwsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri, la ieșirea de pe Autostrada A3, în apropierea localității Gilău, la ieșirea înspre Cluj-Napoca. Patru persoane au fost transportate la spital, după ce două mașini s-au lovit.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 13:40, ca urmare a unui accident produs, în apropierea localității Gilău, la ieșirea de pe autostrada A3, înspre Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Echipajul SMURD a consultat o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, și doi bărbați, de cca 73 și 21 de ani, dar și un tânăr de 16 ani, care a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

sursa foto, video: ISU Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate