Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident pe Calea Moţilor din Alba Iulia, la ieşire spre Miceşti. Patru persoane rănite după ce două maşini s-au lovit

Publicat

YouTube video

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut vineri, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, zona Miceşti. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Din primele informaţii, este vorba despre un Ford Mondeo şi un Nissan. Impactul între cele două autoturisme s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

„La intersecția străzilor Calea Moților cu Abrudului, conducătorul autoturismului Nissan nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Ford Mondeo, care circula pe drumul cu prioritate. În cauză se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pentru șoferul vinovat”, a declarat comisarul Dan Toma, de la Serviciul Poliției Rutiere Alba.

În urma impactului, câte două persoane din fiecare autoturism au suferit leziuni și au fost transportate la spital. Este vorba de două femei și doi bărbați.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 13.24, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Abrudului, T.C.C., de 20 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de O.L., de 24 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, cei doi conducători auto, precum şi P.R., de 24 de ani, din (pasageră în autoturismul condus de O.L.) şi F.D. (23 de ani) din Baia de Arieş (pasageră în autoturismul condus de T.C.C.) au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate, în cauză fiind întocmite faţă de T.C.C. actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. cetateanu

    vineri, 06.09.2013 at 15:11

    fa-le drumuri capai isi rup masinile fraierii

  2. atb_ab

    vineri, 06.09.2013 at 15:35

    …exact ca si la iesirea din Barabant si la Micesti ..parapetii sunt de vina pt vizibilitatea zero ..asa ca cei care vor sa iasa in drumul principal risca f mult ….

  3. cetateanu 2

    vineri, 06.09.2013 at 16:15

    aicea nu cred ca e vorba de parapeti , e vorba de viteza si manevre ale unora cu masini ” tari „

    • albanezul

      sâmbătă, 07.09.2013 at 16:57

      Esti sofer?Nu prea cred..doar noobi` ca tine spun asta mereu..viteza etc.. habar ai ce aiurea este sa iesi de pe drumurile secundare cu vizibilitate aproape zero..asa ca taci si du-te cu trotineta la padure!

    • dan

      duminică, 08.09.2013 at 22:28

      ai fost cumva in zona si ai iesit de pe un drum secundar ca sa vezi cat e de greu sa iesi de pe un drum secundar in Calea Motilor din cauza parapetilor si a gardurilor de pe marginea drumurilor? nu cred … 🙁

  4. Carolina Maxim

    vineri, 06.09.2013 at 16:59

    Nu stiu daca ajuta cu ceva dar vreau sa reclam si eu riscul la care suntem expusi noi soferii atunci cand iesim de pe drumurile laterale in DN nu exista deloc vizibilitate Sper ca autoritatile in cauza sa se autiosesizeze si sa desfiinteze parapetii care reduc vizibiluitatea la zero

  5. Raul 89

    vineri, 06.09.2013 at 21:24

    Inca 2 masini praf ! :X soferi prosti nu stiu sa conduca masinile :))

    Mai avem si primar **** ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax