Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident pe DN1 cu trei mașini, la Gilău. Una dintre acestea s-a răsturnat pe șosea. O tânără rănită

Publicat

Drumul național 1 la Gilău a fost blocat temporar, duminică după-amiaza, din cauza unui accident rutier cu trei mașini implicate. Una dintre acestea s-a răsturnat pe plafon, în urma impactului. Șoferul vinovat nu avea permis și se afla sub influența alcoolului. Ar fi fugit de la locul faptei.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Gilău.


Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 12:35, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială de la Garda de intervenție nr.2 Gilău, o ambulanță SMURD și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Pompierii au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat.

Opt persoane au reușit să iasă singure afară din autoturisme. Toate erau conștiente și cooperante.

În cele din urmă, o minoră în vârstă de 17 ani a fost transportată la UPU pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii au ajutat și la tractarea autoturismelor, iar traficul s-a reluat.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Gilău, care circula cu un autoturism pe DJ107P, la pătrunderea pe DN1/E60, intenționând să se deplaseze în direcția Huedin, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa înspre Cluj Napoca, pe DN1/E60.

În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autovechicule, ulterior răsturnându-se.

Bărbatul de 44 de ani, din comuna Gilău, ar fi părăsit locul accidentului rutier, fiind ulterior depistat de polițiști.

S-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O tânără de 17 ani, din comuna Gilău, care se afla în autoturismul acroșat, a fost rănită și transportată la spital.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax