Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: ACCIDENT pe DN1, între Teiuș și Aiud: Renault făcut praf de remorca unei cisterne. Șoferul a scăpat ca prin minune

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a produs duminică după-amiaza, pe DN 1, la ieșire din Teiuș spre Aiud, pe raza localității Gârbova, kilometrul 402+600 m. O autocisternă de lapte cu remorcă, înmatriculată în județul Brașov, care circula dinspre Alba Iulia, a derapat cu partea din spate într-o curbă în pantă, acroșând un autoturism marca Renault 21, înmatriculat în județul Alba, care circula regulamentar din direcția Cluj- Napoca. În zonă, circulația a fost blocată pe un sens timp de mai bine de două ore și s-au format coloane de mașini de câțiva kilometri. La fața locului, Poliția a dirijat circulația, încercând să dea drumul la cât mai multe mașini.

În urma impactului violent, șoferul autoturismului Renault, un tânăr din Vințu de Jos, a scăpat cu viață ca prin minune. Acesta a suferit fracturi la membre și a rămas încarcerat, în stare conștientă, suferind mai multe traumatisme.

Un echipaj SMURD, ajuns la fața locului, i-a acordat acestuia îngrijiri și a acționat pentru descarcerare. Pasagerul din dreapta din Renault a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.30, pe DN 1, km  402+650 metri, în afara oraşului Teiuş, L.N., de 45 de ani, din comuna Feldioara, judeţul Braşov, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o cisternă, în direcţia Teiuş – Aiud, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autovehiculului, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus şi era condus de T.V., de 23 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit fracturi la nivelul membrelor, iar un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Vinţu de Jos, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi nu a rămas internat în spital”.

Pentru o călătorie în siguranţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, face următoarele recomandări:

Adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic! Circulaţi cu viteză redusă atât în localităţi, cât şi în afara lor, când partea carosabilă este umedă sau acoperită cu polei, zăpadă, gheaţă sau mâzgă.  

Nu vă angajați în depășirea unei coloane de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate.

 Informați-vă cu privire la condițiile meteo și tronsoanele de drum pe care le veți parcurge. Echipaţi-vă maşina corespunzător!

Păstraţi o distanţă de siguranţă faţă de autovehiculul care circulă în faţă! Circulaţi cu viteză redusă, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă!

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Groza Andrei

    luni, 27.01.2014 at 16:20

    Atat pasagerul cat si soferul sunt in spital,unul in Aiud si celalalt in Alba…si starea lor e destul de grava…(locuiesc la cateva case de mine).Chiar si in stiri sunt minciuni

  2. Io

    marți, 28.01.2014 at 01:30

    Curatati drumurile !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax