Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Patru persoane la spital, în urma unui impact între două autoturisme

Publicat

YouTube video

20150815_212815_resized Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seară pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Au fost implicate două autoturisme, unul cu numere de Ungaria şi altul înmatriculat în Bihor.

Din primele date, unul dintre şoferi nu a dat prioritate la intrarea pe şoseaua de centură dinspre strada Mărăşeşti, după trecerea de cale ferată.

Astfel, maşina pe care o conducea a fost izbită din plin de celălalt autoturism care circula regulamentar.

Autoturismele implicate în accident sunt un Opel Vectra roşu şi un Volkswagen Golf break albastru, cu numere de Bihor.

Potrivit IPJ Alba, patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Au fost însă şase persoane rănite în urma accidentului, care au primit asistenţă de la echipaje SMURD.

Traficul în zonă este restricţionat până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului. Se circulă alternativ, pe câte un sens.

UPDATE: Sâmbătă, 15 august, la ora 21.19, B.R.O., de 36 de ani, din comuna Săcel, judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia DJ 107 C cu şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus în direcţia Sebeş – Teiuş, de un bărbat în bărbat de 44 de ani, din judeţul Bihor, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, 5 persoane, cu vârste cuprinse între 58 şi 35 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax