Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO/VIDEO: Accident provocat de un șofer român de TIR, în Germania. Șase răniți și pagube de sute de mii de euro

Publicat

YouTube video

Un şofer de TIR din România a provocat un accident cumplit pe autostrada A3 din Germania, în apropiere de oraşul Würzburg, soldat cu şase răniţi şi pagube de sute de mii de euro. Se pare că acesta călătorea spre Nürnberg nu a văzut că în faţa lui era un blocaj în trafic. A intrat în plin în vehiculele din faţa lui, care au fost împinse în altele.

În urma impactului, trei TIR-uri şi o camionetă au luat luat foc şi au fost distruse în totalitate în incendiu. Șoferii au reuşit să se salveze la timp, dar românul a fost grav rănit şi a fost transportat la cel mai apropiat spital, alături de alte cinci persoane rănite uşor.

Autoritățile germane nu au făcut public numele șoferului și orașul din care provine. Accidentul a avut loc în data de  iunie, dar naționalitatea responsabilului a fost anunțată abia astăzi.

s

Incendiul a fost atât de violent încât temperaturile au atins peste 1.000 de grade Celsius. Șeful departamentului de pompieri Würzburg, a explicat că focul a fost alimentat de cei aproximativ 1.000 de litri de motorină care se aflau în rezervoarele fiecărui TIR, dar şi de hârtia care era încărcată în camionul condus de român.

Distrugerile care au fost provocate autostrăzii au fsot atât de mari încât autorităţile germane au decis să închidă circulaţia pentru a reface în totalitate covorul de asfalt pe câteva sute de metri.

Conform poliţiei germane, din cauza lucrărilor, traficul rutier a fost deviat pentru mai multe ore.

Sursă foto/video: br.de

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax