Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier grav pe DN1, în Lancrăm. Un tânăr şi-a pierdut viaţa în urma unei coliziuni între un Opel şi un TIR

Publicat

YouTube video

Un accident rutier grav s-a petrecut marţi seara pe DN1, în localitatea Lancrăm. Un TIR a lovit un autoturism Opel Astra înmatriculat în Alba. Şoferul maşinii a rămas blocat între fiare şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru scoaterea sa din caroseria autoturismului. A fost transportat în stare de inconştienţă la spitalul din Alba Iulia, unde ulterior a decedat.

UPDATE: Tânărul care a decedat în accident se numeşte Vlad Constantin, în vârstă de 21 de ani şi este originar din satul Loman, comuna Săsciori, judeţul Alba.

Din primele date, şoferul autoturismului Opel Astra (de culoare argintie) a intrat pe contrasens, iar conducătorul TIR-ului, înmatriculat în judeţul Mureş nu a mai putut evita impactul. Potrivit acestuia din urmă, autoturismul Opel s-a întors perpendicular pe şosea, probabil într-o manevră eşuată de depăşire. TIR-ul circula spre Sebeş, iar maşina Opel spre Alba Iulia.

Accidentul s-a petrecut pe strada Nouă din Lancrăm. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “ la ora 23.19,  Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Lancrăm, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că V.C., de 21 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nouă din localitatea Lancrăm, în direcţia Sebeş – Alba Iulia, s-a angajat în depășirea unui camion, fără se asigure în mod corespunzător, împrejurare în care a întrat în coliziune cu un autotractor condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Bogata, judeţul Mureş.

În urma accidentului V.C. a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde ulterior a decedat.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere  din culpă”.

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Sofer 1

    miercuri, 05.03.2014 at 10:10

    Drumul este plin de GROPI, neintretinute de firma care introduce apa si canalizarea in Lancram.
    Locul unde se lucreaza nu este iluminat pe timpul noptii. iar presemnalizarea si semnalizarea punctului de lucru lasa de dorit. Din pacate, in atari conditii, vor mai fi accidente acolo.

  2. NEpatriot

    miercuri, 05.03.2014 at 12:41

    Astfel de accidente sunt iminente si la intrarea in Oarda din zona Elit. Din pacate pericolul de producerea de accidente grave este mult mai mare decat inainte de a se interzice intrarea in Oarda prin zona podului Partos. Solicitam revocarea grabnica a acestei interdictii, care este nu doar incomoda, dar si prosteasca!

  3. marius

    joi, 06.03.2014 at 00:34

    vlad c-tin .a fost un copil bun .linistit..era muncitor la STAR TRANSMISSON SEBES…PACAT CA A AVUT SOARTA ASTA…R.I.P..VLADE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax