Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO-VIDEO: Accident rutier în Alba Iulia. O șoferiță a ajuns la spital după ce nu a acordat prioritate unui autobuz

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a petrecut marţi dimineaţa la intersecţia dintre străzile Macului (Gheorghe Pop de Băsești) şi Muşeţelului din Alba Iulia. Două persoane au suferit leziuni şi au fost transportate la spital după ce un autoturism nu a acordat prioritate unui autobuz.

Este vorba despre un autoturism Dacia Pick Up, condus de o femeie în vârstă de 29 de ani din Vințu de Jos. Aceasta nu a acordat prioritate unui autobuz STP, condus de un bărbat de 57 de ani din Ighiu. În urma accidentului, şoferița de la volanul Daciei a fost transportată la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 9.23, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs la intersecţia străzilor  Gheorghe Pop de Băseşti cu Muşetelului, pe raza municipiului Alba Iulia.

Ca urmare a primelor verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că G.M., de 29 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz condus de D.T., de 57 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de contuzie şold drept, iar unei pasagere din autobuz i s-a stabilit diagnosticul de TCC acut.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Rau89

    marți, 08.04.2014 at 13:06

    apa si soferi de autobuze ii doare la ****** , uita ca au frana pe autobuze !

  2. boxa

    joi, 10.04.2014 at 08:19

    DOMNULE RAU89 NU TI-AS DORI SA FI INTR-UN AUTOBUZ SA STAI SI IN PICIOARE SI SA PRINZI UN SOFER DE AUTOBUZ CARE ISI ADUCE AMINTE CA ARE SI FRINE. SI NU TI-AS DORI SA RASPUNZI DE CEEA CE SE INTIMPLA CU CEI DIN AUTOBUZ DACA TU AI FI SOFERUL IN CAZUL UNEI FRINE BRUSTE ( CAZUL CA EVITI O TAMPONARE ) , SI PENTRU CE. CEL CARE GRESESTE PLEACA SI TU TE TREZESTI CU BUBE IN CAP. INTRE UN CONC. AUTO SI UN SOFER DE AUTOBUZ ESTE O DIFERENTA SI O RASPUNDERE FOARTE MARE. SPER CA NU TE-AI SUPARAT. O ZI BUNA

  3. boxa

    joi, 10.04.2014 at 09:06

    DOMNULE RAU89 NU STIU CE VIRSTA AVETI DAR S-AR PUTEA CA ACEST DOMN DE 57 ANI SA NE FIE SI TATA, IAR PERMISUL DE PROFESIONIST SI CATEGORIA D ( TRANSPORT PERSOANE ) SA O FI DOBINDIT CIND NOI ERAM COPII MICI. SINT SI EU POSESOR DE CATEGORIE ” D ” DE APROAPE 12 ANI SI AM TRECUT PRINTR-UN ASEMENEA EVENIMENT . AM EVITAT UN ACCIDENT IN CARE NU AVEAM NICI O VINA ( NICI VITEZA , CONDUS LA PROGRAM , ODIHNIT ) , SI DREPT URMARE A URMAT UN INTREG LANT DE CERCETARI PRIN CARE SE DORESTE SA SE GASEASCA UN VINOVAT ( DACA REZULTA VICTIME).PROBLEMA SE PUNE IN FELUL URMATOR: DACA AVEAI VITEZA LEGALA 50 SAU 40 LEGEA SPUNE ” ADAPTATI VITEZA PINA LA EVITAREA ACCIDENTELOR”, DACA AI PUS O FRINA BRUSCA TREBUIE SA TE GINDESTI LA PASAGERII PE CARE II AI IN SPATE CA RASPUNZI DE EI, SI MULTE ALTELE CARE NU LE MAI INSIR CA POATE PLICTISESC. INCEARCA SA TE PUI IN PIELEA ACESTUI DOMN CARE 8 ORE SE INVIRTE CU DITAMAI AUTOBUZUL PRIN ORAS PRIN CALVARUL DIN CETATE IN CARE INTILNESTI TOT FELUL DE CONC. AUTO INCOSTIENTI DE FAPTELE PE CARE LE FAC SI IN ACELASI TIMP SA AJUNGA LA DEST. CONFORM UNUI PROGRAM PE CARE IL ARE BINE STABILIT SI MONITORIZAT. AR TREBUI SA AIBA UN SPOR DE STRES ENORM NU CUM AU BUGETARII ( SPOR DE ANTENA, SPOR NOCIV. DE LA CALCULATOR ). PE LINGA TOATE ASTEA TREBUIE SA MAI FI SI DRAGUT , AMABIL, ZIMBITOR. NU CU MULT TIMP IN URMA SOFERUL DE AUTOBUZ LA EL IN MASINA ERA DUMNEZEU.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax