Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier MORTAL la Strungari. Un tânăr din Pianu de Jos a decedat

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04:00, în localitatea Strungari. Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Pianu de Jos a decedat și alți doi au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un stâlp. Șoferul vinovat de producerea accidentului era sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE 2: În urma cercetărilor efectuate de politiști a rezultat că autoturismul a fost condus de tânărul de 31 de ani. Se pare că în momentul producerii accidentului acesta era sub influența alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vezi și Tragedie la Pianu de Jos. Un tânăr a murit într-un accident de motocicletă. Tocmai împlinise 18 ani

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în autoturismul implicat în accident au fost trei tineri, de 30, 31 și 26 de ani, toți din Pianu de Jos.

Victima decedată are 30 de ani și se pare că era pasager pe bancheta din spate.

În momentul de față au loc audieri pentru a se stabili care dintre ceilalți doi ocupanți ai autoturismului era la volan în momentul producerii accidentului. Le-au fost recoltate mostre de sânge ambilor, pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit ISU Alba, în accident a fost implicat un autoturism.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, dintre care o persoană inconștientă și două victime conștiente cu diferite traumatisme.

La fața locului a intervenit Garda Sebeș cu o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare, SAJ Alba cu două ambulanțe și o ambulanță SMURD terapie intensivă.

Echipajele medicale au încercat resuscitarea victimei, care era inconștientă, însă manevrele nu au avut succes, fiind declarat decesul.

foto, video: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax