Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Un autovehicul puternic avariat

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni seară pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Două mașini au fost implicate, în urma impactului una dintre ele a fost puternic avariată frontal. Din primele informații de la fața locului accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate. O femeie de 62 de ani, aflată la volanul unui automobil Volkswagen nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu o mașină marca Ford condusă de un tânăr de 19 ani. În urma impactului o fetiță de 7 ani pasageră în Ford a fost transportată la spital cu răni minore. Cercetările sunt continuate.

Un accident rutier s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 20:40 pe Bulevardul Transilvaniei la intersecția cu strada Fântânele din Alba Iulia.

În accident au fost implicate două mașini, din primele informații de la fața locului cauza posibilă a fost neacordarea de prioritate.

Din fericire în urma impactului nici o persoană nu a fost rănită, dar unul dintre autovehicule a fost puternic avariat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax