Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident pe DN1, la Oiejdea. Două TIR-uri și un autoturism au lovit o turmă de oi. Ciobanul a fugit de la locul accidentului

Publicat

YouTube video

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața în jurul orei 4.50 pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, în dreptul localităţii Oiejdea. Două TIR-uri și un autoturism au surprins și lovit pe carosabil o turmă de oi. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omeneşti, însă circulaţia a fost blocată timp de o oră pe ambele sensuri. Ciobanul a fugit de la locul accidentului.

UPDATE 2: După cinci ore în care circulația a fost dirijată de polițiști, la ora 10.20 traficul a fost reluat pe ambele sensuri iar în momentul de față se circulă normal.

Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a fost chemat să intervină pentru spălarea carosabilului în zona accidentului.

UPDATE: În urma accidentului, au murit aproximativ 20 de oi şi un măgar care au fost lovite de cele trei autovehicule. Din primele informaţii, turma de oi se deplasa pe DN1, la momentul accidentului, iar şoferul unuia dintre TIR-uri, înmatriculat în Alba, nu a observat-o la timp, din cauza ceţii dense. Din aceeaşi cauză nu a mai putut evita impactul şi al doilea TIR, înmatriculat în Timiş, care transporta piese auto dinspre Oradea. Cel de-al treilea autovehicul este o Dacia Logan. Şoferul acestuia şi-a continuat drumul spre Cluj, cu acordul poliţiei, pentru că transporta o persoană care trebuia să ajungă la spital, la Cluj.

Ciobanul a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii încearcă să-l identifice pe proprietarul turmei de oi. În jurul orei 6.00 dimineaţa, în zonă se circula alternativ, traficul fiind dirijat de polițiștii rutieri.

Potrivit buletinului de presa transmis de IPJ Alba: „La data de 19 februarie, ora 04:45, pe DN 1, la km 392, în afara localităţii Galda de Jos, B.G., de 36 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă, încercând să evite o turmă de oi aflată nesupravegheată pe partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în șanţul de pe marginea carosabilului.

Ulterior, I.C., de 47 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, care conducea o autoutilitară, pentru a evita impactul cu semiremorca primei autoutilitare, a pătruns pe sensul opus de mers, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în coliziune cu parapetul metalic al unui pod şi cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova.

În urma accidentului, 15 oi şi un măgar au murit iar circulaţia rutieră în zonă a fost restricţionată în zonă, timp de 5 ore.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persona responsabilă cu supravegherea animalelor, M.G.S., de 31 de ani, din comuna Vinţu de Jos, acesta urmând a fi sancționat conform prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.”

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN   ATENȚIE!!!! Imagini care vă pot afecta emoțional.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. RIP

    miercuri, 19.02.2014 at 08:50

    Chiar trebuia să se facă (sau se se publice pe site) o întreagă galerie foto ? Serios !?!

  2. xMen

    miercuri, 19.02.2014 at 09:01

    era fain sa fie ****** in locu de turmă de oi 😉

    Cine e deacord cu mine ?

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 19.02.2014 at 09:17

      @xMen, te rog sa nu mai faci comentarii care instiga la ura și violenta. nu de alta dar ma trezesc ca imi cere politia datele tale, daca te acuza careva. De aceea ti-au fost sterse mai multe comentarii în ultimele 10 luni.

      • xMen

        miercuri, 19.02.2014 at 21:17

        nu pot sa n-am ura pe guvernanti… au salari mari si totul fac pentru ei , si cu siguranta nu este unul cistit..

        incepe sa-mi fie scarba de romania…. ar fi fain sa vina o data sfarsitul lumii … 😐

  3. mdda

    miercuri, 19.02.2014 at 09:59

    Frumoase poze cu detalii asa picante. Daca citesc copii si vad asa poze frumoase ce vor crede? Oitele pe jos si ce a mai ramas din ele. Sunt imagini de senzatie. Ar trebui sa va dea o amenda pentru aceste poze, care pot afecta emotional, daca tot le-ati pus puteati si voi sa pune-ti pe sarmanele oite ceva acolo nu sa le vedem in toata splendoarea lor. Aveti scuza era o stire rapida sau de senzatie.

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 19.02.2014 at 14:30

      @mdda, asa este, ai dreptate,. Am ”curatat” galeria de oite. Intr-adevar era rapida stirea si pozele au fost puse direct de acolo.

  4. Marius

    miercuri, 19.02.2014 at 11:33

    La ora 8.40 unele dintre oile lovite inca traiau!!! Se mai miscau, avand spasme! Oare de la 5 pana la 8 nimeni nu s-a gandit sa le curme suferinta?!Oameni buni in ce societate traim?!

  5. Vi

    miercuri, 19.02.2014 at 19:29

    Uite domle cum ii incurca pe unii pozele. Lasa sa vada lumea ca ce se poate intimpla, numa la noi vezi asa ceva sa circule cu VACI, OI si cine sti ce animale peste un drum NATIONAL. Suntem de rasul lumi!!! Eu as eutanasia animalele pe care leas prinde traversind un drum National. In vara anului 2013 AMBULANTA care era in misiune a trebiut sa astepte pina cind trece ciurda peste drum. Moare omu pentru incompetenta unor institutii care nu isi face treaba.

  6. Alex

    miercuri, 19.02.2014 at 19:55

    ba ftate daca tot ia trebuit la cioban sa mearga cu ele pe DN1 (pe sosea) dece smeu nu a pus pe oile alea cateva veste reflectorizante sau macar iel sa poarte.pe bune acuma

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax