Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(UPDATE) FOTO VIDEO: ACCIDENT rutier pe șoseaua Drâmbarului din Alba Iulia. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule a avut loc marți seară pe șoseaua Drâmbarului din Alba Iulia. În urma impactului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Un accident rutier a avut loc marți seară în jurul orei 20:15 pe șoseaua Drâmbarului din Alba Iulia, în care au fost implicate două autovehicule.

Din primele informații de la fața locului, posibila cauză a accidentului este intrarea pe contrasens a unuia dintre autovehicule.

UPDATE:  La data de 11 septembrie 2018, în jurul orei 19.40, pe DJ 107 C, un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Drâmbar – Alba Iulia, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi o femeie de 69 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale şi au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax