Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Acțiune a Poliției Rutiere Alba. Șoferii de autobuze, microbuze și taxi, testați pentru alcool la volan

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba au verificat, luni dimineața, în trafic, șoferii autovehiculelor de transport public de persoane, inclusiv cele în regim „taxi”. Conducătorii auto au fost testați pentru alcool la volan și privind respectarea traseului și graficului de circulație.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii rutieri din judeţul Alba au acționat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și verificarea legalităţii activităţii de transport public de persoane.

Polițiștii rutieri au acordat o atenție deosebită verificării respectării traseului și a graficului de circulație cu opririle aferente, dar și respectării capacității maxime de încărcare ale autovehiculelor de transport persoane.

Toți conducătorii auto au fost verificați cu aparatul etilotest.

Acțiunile de control în trafic vor continua în perioada următoare și au drept scop adoptarea, de către participanții la trafic, a unei conduite preventive atunci când se află pe drumurile publice, indiferent dacă se deplasează cu mașina, motocicleta, bicicleta, trotineta electrică sau în calitate de pietoni, potrivit Poliției Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax