Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Acțiune a polițiștilor rutieri din Alba Iulia. Zeci de amenzi pentru viteză și nepurtarea centurii de siguranță

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au desfășurat marți dimineața pe raza municipiului o acțiune cu efective suplimentare, în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, a comportamentului agresiv în trafic și pentru impunerea disciplinei rutiere tuturor participanților la trafic.

În acest interval de timp, au acționat, simultan, 6 echipaje de poliție rutieră, pe principele artere din municipiu identificate cu risc rutier.

Pentru combaterea excesului de viteză au fost folosite două aparate radar, dar s-a acționat și în zona trecerilor pentru pietoni, pentru creșterea siguranței acestei categorii de participanți la trafic.

Cu ocazia acțiunii, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, din care 31 pentru viteză, 16 pentru neutilizarea centurii de siguranță, două pentru încălcarea normelor privind trecerea la nivel cu calea ferată, iar 8 pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 3 permise de conducere, din care unul pentru depășirea, cu peste 50 de kilometri/oră, a regimului legal de viteză și două pentru nerespectarea normelor privind trecerea la nivel cu calea ferată și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Sursă foto/video: IPJ Alba

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cici1800

    marți, 05.04.2022 at 14:48

    o picatura intr-un ocean, dar poate e un inceput(miram-as). Luatii si pe aia de nu opresc la Stop sau depasesc pe linie continua sau nu acorda prioritate sau conduc agresiv sau au tobe ‘sparte’ la tigai

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax