Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Agresorul copilului din Meteș, bătut cu cablul, dus de polițiști la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

Publicat

Bărbatul din comuna Meteș, care și-a agresat nepotul, un minor în vârstă de 11 ani, a fost dus marți de la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Alba la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru audieri.

Acesta și-a bătut nepotul, sâmbătă seara, un cablu metalic, iar fapta sa a fost descoperită luni de către cadrele didactice de la școala la care învață.

Agresorul adus la Poliție va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

În ziua în care fapta a fost descoperită, polițiștii din comună au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta. Bărbatul are 35 de ani, este din satul Tăuți.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 35 de ani l-ar fi bătut pe nepotul său, în vârstă de 11 ani, acuzându-l că i-ar fi sustras suma de 200 de lei. Bărbatul l-ar fi lovit, peste spate și brațe, cu un cablu metalic, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Vezi și: Copil din Tăuți, bătut cu un cablu metalic de unchiul său pentru că ar fi furat 200 de lei. Bărbatul a fost REȚINUT

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax