Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Al Bano, asaltat de fani la Alba Iulia. A vizitat Cetatea și a participat la schimbul de gardă

Publicat

YouTube video

Înainte de marele concert din această seară, cântărețul italian, Al Bano a vizitat Cetatea Alba Carolina. Acesta a fost asaltat de fani, lucru care nu l-a deranjat, ba chiar s-a bucurat de primirea căduroasă oferită de albaiulienii și turiștii care se aflau la ora 11.00 pe Pietonala Mihai Viteazul. Artistul s-a fotografiat cu fiecare om în parte și a fost primit cu onoruri de Garda Cetății. Ceremonialul schimbului de gardă s-a încheiat în salve de tun.

Mai sunt doar câteva ore până când Al Bano va urca pe scena din Piața Cetății din Alba Iulia. Înainte de concert artisul și-a dorit să cunoască orașul și să participe la schimbul de gardă.

Acesta a venit pe jos de la hotel pentru a vedea cât mai mult din oraș. A trecut prin Porțile Cetății s-a bucurat de peisaj, a vorbit cu oamenii și s-a fotografiat cu aceștia.

La ora 12.00 a luat parte la schimbul de gardă unde a fost invitat să dea onorurile alături de primarul municipiului Mircea Hava.

După scurta plimbare din Cetatea, Al Bano ne-a dezvăluit că i-a plăcut ceea ce a văzut și că toate cele 11 vizite pe care le-a facut în România au fost interesante.

„Am vizitat apoape toată Româna, de la Arad la Timișoara, Cluj și acum Alba Iulia, pot spune că este interesant și mie îmi place foarte mult să călătoresc să cunosc lucruri noi, să înțeleg oamenii și cultura lor, și da, este interesant” a spuns Al Bano.

Acesta a mai spuns că după toate concertele pe care le-a avut la noi în țară are o conexiune cu oamenii însă limba este o problemă atunci când vine vorba de comunicare cu fanii săi, însă au o conexiune spirituală.

Concertul Al Bano va începe la ora 20.30, în Piața Cetății din Alba Iulia.

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax