Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Al doilea accident, în aceeaşi zi, la intersecţia străzilor Basarabiei cu Traian din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un accident rutier a avut loc luni, la ora 17.20, la intersecția străzilor Basarabiei cu Traian din Alba Iulia. Două mașini s-au izbit frontal în urma unei neacordări de prioritate. Din fericire evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, pasagerii din mașini au fost consultați la fața locului și nu au necesitat transport la spital.

Acesta este al doilea accident petrecut în aceeași zi în zonă, și al patrulea în ultima perioadă. Se pare că principa cauză ar fi oglinda rutieră întoarsă spre strada Basarabiei și care a fost schimbată de curând când aceste străzi au devenit cu sens unic.

La fața locului s-au deplasat și un echipaj de la Gaz pentru a verifica starea țevii de gaz despre care inițial s-a anunțat că ar fi fost ruptă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mario

    luni, 01.10.2018 at 17:47

    Trist…

  2. dorinteodor

    vineri, 05.10.2018 at 12:20

    noi astia din bucuresti am invatat ca nu este de ajuns sa ai prioritate ci trebuie sa te asiguri ca ceilati stiu ca ai prioritate. din cauza asta, indiferent daca ai sau nu ai prioritate trebuie sa te asiguri si sa te reasiguri. am mers cu un taximetrist prin alba iulia si, eu sofer de bucuresti, m-am speriat cind am vazut ca intra in intersectie fara sa se asigure spunind ca are prioritate. iar oglinzile nu folosesc la nimic; din contra, iti abat atentia de la drum….

    • Mihai

      vineri, 05.10.2018 at 12:58

      Sunt din Alva si ai dreptate , multi soferi de aici conduc de parca sunt stapanii soselelor in special taximetristii care nu respecta aproape deloc regulile de circulatie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax