Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Albaiulienii Flaviu, Ricky, Iulia și cățelușa Bailey au părăsit competiția ”Românii au talent”

Publicat

Semifinala cu numărul 5 a emisiunii „Românii au talent” a adus pe scenă și trei albaiulieni. Dacă Flaviu & Ricky erau cunoscuți ca fiind din Alba Iulia, la București, la studiourile ”MediaPro”, am avut o altă surpriză. Iulia Lazăr și cățeluşa Bailey sunt tot din Alba Iulia, doar că talentata dresoare s-a mutat de câțiva ani în Cluj.

Atât Flaviu și Ricky, cât și Iulia și Bailey au impresionat audiența, dar din păcate nici una dintre cele două perechi nu a reușit să meargă mai departe. Potrivit organizatorilor, în semifinale au contat exclusiv voturile celor de acasă, iar albaiulienii noștri nu au reușit să adune suficiente voturi încât să meargă mai departe.

Chiar și așa, reprezentanții orașului nostru nu au fost dezamăgiți de eliminarea de la ”Români au talent”, deoarece au făcut o demonstraţie originală, care a fost apreciată de juriu.

Dacă Iulia a fost prima care a intrat în concurs, Flaviu și Ricky au intrat pe scenă cu o căruță, precum cele din șatrele țigănești. Ricky a dansat pe muzică electro, dar și pe o melodie de-a lui Michael Jackson, iar Flaviu a intrat în ring pe muzică de Nicolae Guță – „Nu-i căruța ca merțanu” – și a continuat dansul pe melodia lui Sandu Ciorba – ”Hai cu mine-n București”.

Ricky, lăudat de Mihai Petre

Prestația tânărului de etnie rromă, Ricky, l-a impresionat profund pe temutul membru al juriului, Mihai Petre. Acesta a fost surprins de mișcările micuțului albaiulian, în vreme ce Flaviu a fost ușor atenționat de Mihai Petre. Andra și Andi Moisescu au fost impresionați și de Flaviu și de echipa pe care o alcătuiesc cei doi.

Ricky provine dintr-o familie săracă și această participare la „Românii au talent” poate fi un pas spre a fi cunoscut în lumea artiştilor şi chiar o şansă de a deveni dansator.

FOTO: Cătălin Crăciun

VIDEO: youtube.com

[nggallery id=203]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bbc

    sâmbătă, 05.05.2012 at 11:24

    felicitari celor doi. bafta multa in continuare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax