Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO-VIDEO) ALEGERI LOCALE: Dan Diaconescu, în turneu de susţinere a candidaţilor PP-DD din judeţul Alba

Publicat

Sub binecunoscuta etichetă „senzaţională”, preşedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a vizitat, vineri, judeţul Alba. În plin turneu electoral, acesta, însoţit de membri ai partidului, au călătorit prin oraşele şi satele din Alba, pentru a se întâlni şi a discuta cu oamenii care îl admiră. Itinerariul „caravanei” PP-DD a traversat judeţul din direcţia de intrare dinspre Sibiu până la ieşirea înspre Cluj şi a cuprins localităţile Căpâlna, Săsciori, Câlnic, Gârbova, Colonie, Petreşti, Sebeş, Cugir, Vinţu de Jos, Alba Iulia, Teiuş, Aiud, Unirea, Ocna Mureş, Lunca Mureş.

În „baia de mulţime” din judeţul Alba, Dan Diaconescu a fost însoţit de candidaţii PP-DD la primării şi alţi membri ai partidului: Ion Marincaş şi Dorin Şerdean din Alba Iulia, Radu Roncea din Sebeş, Vasile Sorin din Cugir şi alţii. Preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comşa nu a fost prezent la eveniment, deoarece este plecat în străinătate pentru negocieri cu posibili investitori.

Vizita în judeţ, pe itinerariul menţionat mai sus, a început în jurul orei 10.30 în Căpâlna şi a continuat prin localităţile enumerate, unde Dan Diaconescu şi prietenii săi au rămas pentru aproximativ 20-30 de minute. După amiază, aceştia au ajuns în Alba Iulia şi s-au oprit în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, de unde au pornit „la plimbare” prin Parcul Unirii. Dan Diaconescu a fost aşteptat de aproximativ 100-150 de simpatizanţi. „Delegaţia” sa a venit cu două autoturisme de teren, din care a coborât, degajat, Diaconescu şi a strâns mâna celor care l-au salutat şi i-au transmis mesaje.

Partidul Poporului Dan Diaconescu din Alba şi-a lansat, luni, oficial candidaturile pentru alegerile locale. Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor şi a reunit candidaţii la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, consilieri judeţeni şi consiliile locale din 62 de localităţi. Vedeţi aici cum s-a derulat evenimentul.

Mai jos, puteţi vedea imagini şi video de la evenimentul de vineri:

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=254]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

12 Comentarii

12 Comentarii

  1. ionut

    joi, 17.05.2012 at 22:24

    Nu am fos fan Dan Diaconescu, dar cand vad cat interes isi da ma face sa-l admir. La ceilalti a venit totul ca pe tava nu au luptat pentru nimic si acum cred ca totul li se cuvine si fara sa munceasca.
    PDL USL PSD, toti isi fac campanie e banii nostri,iar el nu…Astia sunt ca niste copii de bani gata, pe care nu ar trebui sa-i votam pentru ca stim cu totii ca nu merita!
    Sa-i voteze doar cei ce sunt la ciolan cu ei , noi ceilalti trebuie sa ne gandim de 10 ori inainte de a pune stampila…sa nu ne mai plangem si peste 3-4 ani!

  2. ioan

    joi, 17.05.2012 at 22:27

    Bravo D Diaconescu ma bucur ca vii si in Alba.

  3. ioana

    joi, 17.05.2012 at 22:31

    Te apreciez pt munca pe care o depui.
    USL,PNL PSD sunt copii de bani gata obisnuiti sa obtina tot fara sa faca nimic…doar campanie pe banii nostri.M-am saturat deja de mutrele lor de pe banere, afise pe stalpi in magazine pe cladiri, peste tot.

  4. gogu

    vineri, 18.05.2012 at 10:43

    Asta adevarat cu toate piedicile puse de usl si pdl merge inainte iar candidatii din Alba la cat ajutor au(ma refer ca nu-s beneficiari de structuri si binenteles de bani de campanie)sunt competitivi si isteti.Succes si noroc!

  5. bobu

    vineri, 18.05.2012 at 20:18

    Doamne, eu vreau sa emigrez !!!!! Unde dreaq incape atat PROSTIE ??? Oamenii astia chiar nu vad ca Diaconescu se plimba cu masini de sute de mii de euro si el se da aparatorul celor saraci ? Incredibil ! Omul asta e Vadim + Becali. Dumnezeu sa ne ajute sa nu ajunga mincinosul asta la putere.

    • Alex Danila

      sâmbătă, 19.05.2012 at 14:41

      BINE ZIS!

    • AA

      luni, 21.05.2012 at 00:53

      Ar trebui sä-ti schimbi numele in ****** cä faci pe cineva mincinos färä nici un fel de fodare numai pe supoziti. Cu ce te mintit Diaconescu?!!! Cä are bani omul din afaceri personale curate e treaba lui si a si dat la sinistrati cu ajutoare, la campanie electoralä, nu a furat din bani poporului ca nemernici äia de la USL,PDL sau alti. Oare nu esti un lingäu al unui partid care a umilit poporul de 22 de ani?!

    • noni

      joi, 24.05.2012 at 22:04

      Sa se plimbe, ca se plimba pe banii lui nu pe ai nostrii!!! Dar ceilalti care ne-au furat 22 de ani si inca mai vor sa fure. Ei cu ce masini se plimba? Si pe banii cui domnule cu mintea cit un bob?!! In ce vile stau? Si, mai ales cite si unde le au?!!! Cite milioane de euro au in conturi? Ii au de la mama lor de acasa???In 22 de ani se puteau imbogatii atit de mult lucrind la stat?

  6. Roncea Radu

    sâmbătă, 19.05.2012 at 23:24

    aha deci sa ramana mincinosii actuali?

  7. gogu

    luni, 21.05.2012 at 20:24

    @bobu-Nu este Diaconescu aparatorul „prostimii”ca a venit cu masini de sute de mii de euro,dar Antonescu ce doarme de ani de zile in parlament pe banii nostri,dar Basescu ce-o vandut flota ,dar Iliescu cu mainile patate de sangele mortilor din 1989 si 1990,dar toti ceilalti ce ne fura si asupresc de peste 20 de ani, astia sunt demni aparatori ai saracilor?

  8. John Doe

    marți, 22.05.2012 at 07:56

    Gogule si restul, puneti-va o intrebare de bun simt. De unde va putea Diaconescu sa va dea cate 20.000 de euro la fiecare asa cum a promis ca nu i-ar ajunge tot PIB-ul Romaniei ? Diaconescu si restul membrilor de partid nu sunt deloc prosti dar fac exact ce a facut Stoica-Caritas, Vantu-FNI si ceilalti mari escroci ai Romaniei: prostesc populatia putin educata pentru a ajunge in functii de pe urma carora se vor imbogatii iar voi veti ramane la fel de saraci si cu un gust amar. Treziti-va oameni buni !

    • noni

      joi, 24.05.2012 at 22:11

      Urmareste emisiunile in care Diaconescu explica de unde vin banii si cum sintem OBLIGATI sa-i folosim,poate o sa intelegi si tu…trebuie sa deschidem o afacere pt a crea locuri de munca.Trebuie sa ai un plan de afaceri ca sa primesti acesti bani. Acesti bani vor atrage alti bani la rindul lor care vor merge in bugetul statului. Sint doar niste credite nerambursabile… Dar nu pot eu sa-ti explic in citeva cuvinte…Documenteaza-te si eu cred ca o sa intelegi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax