Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Anchetă DSP la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, după ce un pacient a mediatizat imagini cu şoareci şi insecte într-un salon

Publicat

14333058_672891012863052_289003253141623212_nDSP Alba a demarat o anchetă la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, după ce o persoană care susţine că este pacient al unităţii medicale a postat pe o rețea de socializare mai multe filmulețe și imagini în care a surprins șoareci și urechelnițe, într-un salon. „Din păcate, în loc să te faci bine te îmbolnăvești”, a scris tânărul pe Facebook.

Pe contul de Facebook al unui tânăr (Dacian Daci), apare o filmare cu un șoarece care și-a făcut loc în spatele unui calorifer dintr-un salon de spital. Potrivit acestuia, filmarea este făcută în Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud.

Pe lângă șoareci, tânărul a suprins într-o filmare și o urechelniță care se plimba în patul din salon. Potrivit acestuia, insectele stau sub perne și ajung în hainele pacienților.

Tânărul a continuat să publice pe rețeaua de socializare videoclipuri în care prezintă situația din salonul de spital.

„În această dimineață, la vederea materialului cu șoarecele, administrația spitalului încearcă încă de la primele ore să mușamalizeze cazul împrăștiind otravă de șoareci în saloane”, a scris tânărul pe rețeaua de socializare Facebook.

Contactat de Alba24, managerul spitalului, Vasile Vultur, a explicat că unitatea respectă planul de măsuri igienico-sanitare şi că, dată fiind locaţia unităţii, aproape de un parc, este posibil ca un şoarece să fi ajuns într-unul dintre saloane. În ceea ce priveşte urechelniţele, spune că acestea pot fi aduse odată cu strugurii primiţi de pacienţi de la aparţinători, de exemplu. Managerul a subliniat că au fost luate toate măsurile pentru verificarea situaţiei, inclusiv o anchetă internă.

Pe de altă parte, reprezentanţii DSP Alba au comunicat că în acest caz au demarat o anchetă pentru a verifica situaţia respectării condiţiilor igienico-sanitare din spital.

O echipă formată din mai mulţi inspectori s-a deplasat marţi la unitatea medicală din Aiud.

Foto-video: Facebook (Dacian Daci)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Coco

    vineri, 23.09.2016 at 23:30

    Felicitari Daci ptr curaj.Acesti oameni ar trebui ,,trasi in teapa”.Sa le fie rusine ptr ce fac cu banii nostri.Ma mir ca pana la aceasta ora nu a fost schimbata conducerea spitalului.Oare DSP ce face?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax