Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO Anomalie genetică în curtea unei familii din Alba Iulia: Un PUI cu PATRU PICIOARE. Ce spun proprietarii

Publicat

jeni florea În gospodăria unei familii din Alba Iulia, minunea sau, cum ar spune alţii, ciudăţenia este un pui cu patru picioare. Proprietarei acestui exemplar, Jeni Florea, nu i-a venit să creadă ochilor când a văzut că unul dintre puii scoşi de cloşcă are două picioare în plus. Cu toate că unii vecini şi prieteni, care au văzut puiul, spun că este o făcătură, proprietara spune că de 10 zile de când a ieşit din ou, este la fel de normal ca şi ceilalaţi fraţi ai săi.

„Prima dată nu mi-a venit să cred. Am crezut că e o pană lipită sau e altceva ataşat acolo cum a ieşit din ou. După aceea, utitându-mă cu atenţie am spus <Doamne fereşte! Cum îşi ţine ăsta picioarele>. Ţinând-ul în mână am văzut că stă pe două picioare. Este prima dată în viaţa mea şi când am auzit şi când am văzut o astfel de chestie. Într-adevăr o ciudăţenie, o curiozitate. Am mai spus prietenilor, vecinilor, unii au spus că e o făcătură. Nu sunt o persoană superstiţioasă şi am ales să îl ţin. Ce o vrea bunul Dumnezeu. Este un pui normal şi nu este niciun fel de problemă cu el”, spune Jeni Florea.

Cu toate că este mai special faţă de „fraţii” săi, puişorul cu patru picioare se comportă la fel de normal: bea apă, mănâncă, doarme, piuie. Jeni Florea îl îngrijeşte la fel de bine ca şi pe ceilalţi, îl fereşte de frig şi în fiecare zi îi urmăreşte evoluţia. A spus că cele două picioare în plus s-au dezvoltat destul bine, iar circulaţia sângelui este normală.

Unii specialişti susţin că această anomalie genetică este din cauza unor radiaţii sau substanţe chimice prezente în hrană, iar dacă nu are alte complicaţii puiul poate ajunge la vârsta adultă.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax