Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Antinia Simion este marea câștigătoare a concursului aflat la prima ediție, „Alba Star”

Publicat

YouTube video

Frumoasa Antinia Simion a adăugat în palmares încă un trofeu câștigat. Tânăra a cucerit juriul cu vocea ei caldă, de la prima ediție a concursului „Alba Star” și a câștigat marele premiu. Luana Prodea, Roxana Larisa Giurgiu, Diana Vâtcă și Paul Tomuș au fost câștigătorii locului I pentru categoriile lor de vârstă.

Prima ediție a concursului „Alba Star” a reunit, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, 40 de tineri cu vârste cuprinse între 6 și 20 de ani, care au încercat să impresioneze juriul atât cu vocile lor, cât și cu diferite coregrafii sau ținute speciale.

Gala Laureaților a avut loc miercuri la centrul comercial Alba Mall, unde cei prezenți au putut urmări mai multe recitaluri oferite de artiștii albaiulieni Gino, Alin Ignat, copii de la grupul „Primavera” și formația „Star Band”.

Surpriza evenimentului a fost oferită de îndrăgitul interpret Mihai Constantinescu. Acesta i-a încântat pe cei mici cu celebrele sale melodii – „O lume minunată” sau „Iubiți și câinii vagabonzi”.

După mai bine de o oră de muzică și dans, a sosit cel mai așteptat moment al serii și cel mai emoționant, decernarea premiilor. Şi de această dată, vocea și carisma Antiniei Simion au văjit juriul și tânăra interpretă a câștigat mare premiu.

A interpretat melodia „Make You Feel My Love”, a celebrei cântărețe Adele. Antinia a reușit să uimească și cu o coregrafie inedită și bine gândită, alături de albaiulianul Tudor Popa.

În continuare, vă prezentăm lista câștigătorilor pentru fiecare categorie de vârstă:

Categoria 6-10 ani

Luana Prodea din Sibiu – Locul I

Oana Larisa Giurgiuman din Cluj Napoca – Locul II

Sonia Ioana Cătinean din Cluj Napoca – Locul III

Sergiu Indolean din Cluj Napoca – mențiune

Andreea Maria Aron din Cluj Napoca – mențiune

 

Categoria 11-15 ani

Diana Vâtcă din Alba Iulia – Locul I

Mădălina Boroneaț din Arad – Locul II

Alexia Trif din Alba Iulia – Locul III

Roxana Adam din Hunedoara – mențiune

Sebastian Aron din Cluj Napoca – mențiune

Bianca Chiorean din Alba Iulia – mențiune

Ioana Lădău din Arad – mențiune

Diana Nap din Cluj Napoca – mențiune

Teodora Socaciu din Cluj Napoca – mențiune

 

Categoria 16-20

Paul Tomuș din Alba Iulia – Locul I

Miruna Bianu din Alba Iulia – Locul IIhttps://alba24.ro/foto-video-antinia-simion-este-marea-castigatoare-a-concursului-aflat-la-prima-editie-alba-star-208957.html

Andreea Ardeleanu din Alba Iulia – Locul II

Ruben Ciungan din Alba Iulia – Locul III

Ingrid Mureșan din Brașov – Locul III

Andreea Daniela Cristea din Alba Iulia – mențiune

Ioana Moldovan din Cluj Napoca – mențiune

Patricia Mărginean din Cluj Napoca – mențiune

Concurenții care s-au făcut remarcați au avut parte de încă o surpriză. Realizatorul Tv Mihai Vanica a selectat mai mulți tineri pentru a participa la finala concursului național „Mini Mega Star” care va avea loc în luna noiembrie. Aceștia sunt: Antinia Simion, Paul Tomuș, Mădălina Boroneaț, Theodora Socaciu, Andreea Ardeleanu, Miruna Bianu, Ioana Moldovan Bianca Diana Vâtcă, Bianca Chiorean și Luana Prodea.

Vezi aici lista celor 40 de concurenți.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cosmin Buzgure

    joi, 20.06.2013 at 00:26

    Ca participant, nu vreau sa spun ca sunt nemultumim ca nu am primit macar o mentiune! Sunt convins ca nu o sa fiu niciodata apreciat de anumite persoane, din varii motive. De asemenea, sunt obisnuit sa simt pe pielea mea tentative care au ca scop principal defaimarea celor care isi vad de treaba! Ca si chitarist relativ incepator si viitor artist, sau cum mi se mai spune „ala care se crede mare chitarist”, consider ca nu am fost niciodata lipsit de bun simt si de caracter, nici macar in momentele in care am fost „furat” pe fata! Si nu o sa „scap” de aceste calitati nici acum, nu spun nimic! Aleg sa dau in continuare dovada de profesionalism! Insa va promit tuturor celor sus-pusi, ca cei din urma o sa fie cei dintai!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax