Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Antynya și Gino au adus încă o dată muzica live în Cetatea Alba Carolina

Publicat

YouTube video

În Alba Iulia, serile de week-end sunt sărbătorite cu muzică live, iar în Șanțurile Cetății terasele și-au creat deja clienți fideli. O astfel de locație este și „Mira Summer”, unde câștigătoarea marelui premiu al Festivalului Vocile Cetății, Antynya, încântă de fiecare dată auditoriul. Vineri, după apusul soarelui, Cetatea a răsunat încă o dată în acordurile celor mai îndrăgite piese interpretare de tânăra artistă, dar și de Gino, un alt talent local.

Muzica bună și coktailurile răcoritoare oferite de noile terase apărute în Cetate îi îmbie pe albaiulieni să iasă din casă, iar, când atmosfera este asigurată de mini-concerte live, avem rețeta perfectă pentru o seară de sfârșit de săptămână cu adevărat relaxantă. În fiecare week-end, Antynya se află la „Mira Summer „,însoțită de alți artiști din județul nostru, care ne arată încă o dată că Alba mai are multe de oferit în materie de muzică. Tânăra de doar 14 ani a urcat din nou pe scenă, vineri, însoțită de Gino, care a redus la viață hit-uri din toate timpurile.

Vă invităm să vizionați o galerie foto de la concertul de vineri seara:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mos ionroataderezerva

    duminică, 22.07.2012 at 12:08

    probabil fermecatoarea gurista canta bine… n-am ascultat-o niciodata… la anii mei ajung mai greu acolo.. Dar totusi ma taica ma, cum se citeste numele ei? ca in ingleza? cand Y se citeste ‘uai’ adica ANTuaiNuaiA… Nu stiu da si pe nepotii mei i-a prins boala asta sa-si poceasca numele cu tot felul de litere d-astea ciudate Y, W, TZ, SH… Pe ai mei nici cu exorcizarea n-am reusit sa-i vindec… Am nevoie de ajutor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax