Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Aproape 100 de foști dascăli din județ, sărbătoriți de Inspectoratul Școlar Alba, de Ziua Educației

Publicat

IMG_0046 Inspectoratul Școlar Județean Alba a sărbătorit joi, aproape 100 de cadre didactice din județ, pensionate în anul școlar 2014 – 2015. Foștii dascăli au primit fiecare din partea ÎȘJ Alba câte o diplomă de excelență și o carte de onoare, evenimentul fiind legat de „Ziua Educației”.

Aproape 100 de cadre didactice din județ, pensionate în anul școlar 2014 – 2015, au răspuns invitației Inspectoratului Școlar Județean Alba și au fost prezente joi, începând cu ora 14.00, la Hotel Cetate din Alba Iulia, unde a fost organizată în cinstea lor o masă festivă.

„Am considerat că această zi minunată, <Ziua Educației>, să fie alături de dumneavoastră și să vă sărbătorim așa cum se cuvine. Sunteți cei mai importanți pentru noi, sunteți cei mai importanți pentru societate, sunteți formatorii viitorului, sunteți formatorii minților copiilor. <Dascălilor noștri iubiți> este un omagiu pentru dumneavoastră și am numit-o noi <o carte de onoare>”, a transmis inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș.

YouTube video

Cartea de onoare cu titlul „Dascălilor noștri iubiți” conține o prezentare a fiecărui dascăl pensionat, făcută de către directorii unităților de învățământ în care aceștia au profesat.

„A fost alegerea cea mai înțeleaptă pe care ați făcut-o fiindcă ați avut această chemare, acestă dăruire de la Dumnezeu prin care ați fost meniți să formați oameni, să formați personalități, să-i învățați lucrurile bune”, a declarat subprefectul județului Alba, Cornel Murg.

La eveniment au participat și subprefectul județului Alba, Cornel Murg și deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax