Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Aproximativ 200 de liberali au protestat în faţa Prefecturii Alba. Au cerut demisia lui Ponta: „Premier penal, marş la Tribunal”

Publicat

YouTube video

protest PNL la alba iulia Aproximativ 200 de liberali din Alba au protestat vineri, începând cu ora 11.00 în faţa Instituţiei Prefectului Alba, împotriva Guvernului Ponta şi au cerut demisia premierului României.

Printre cei prezenţi la protestul de la Alba Iulia se numără şi primarului muncipiului Alba Iulia, Mircea Hava, viceprimarii Gabriel Pleşa şi Paul Voicu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui şi Florin Roman, copreşedintele PNL Alba, Adrian Teban, primari liberali şi membri ai organizaţiei judeţene.

Aceştia au venit „înarmaţi” cu pancarte pe care au scris mesaje precum, „Ponta scufundă România”, „Premier penal, marş la Tribunal”, „Nu vă fie frică, Victor Ponta pică!”. Astfel de proteste au loc vineri în mai multe oraşe din ţară.

„Ne-am adunat să protestăm împotriva intenţiei Guvernului de a nu organiza alegeri acolo unde trebuia să organizeze conform legii şi împotriva faptului că nu vor sub nicio formă să promoveze legea votului din diaspora”, a transmis viceprimarul municipiului Alba Iulia şi vicepreşedintele PNL Alba, Gabriel Pleşa.

Aproximativ 200 de liberali din judeţul Alba s-au adunat vineri la Alba Iulia. Începând cu ora 11.00 aceştia au început să protesteze în faţa Instituţiei Prefectului Alba împotriva Guvernului şi au scandat lozinci precum: „Nu vă fie frică, Victor Ponta Pică!”, „Trece moţiunea şi salvăm naţiunea!”, „Demisia, Ponta”.

YouTube video

„Nu credem că mai are legitimitatea să mai stea în fruntea Guvernului. Este un gest de minimă demnitate de a-şi demisia, de a se pune la dispoziţia legii şi de a dovedi că este nevinovat. Mi-e teamă că Victor Ponta prin toate prestaţiile din ultimii trei ani de zile a dovedit că este un om inconsecvent, foarte vulnerabil, care ţine cu dinţii de putere. Ne dorim puterea pentru a încerca să facem bine ţării”, a  mai precizat Pleşa.

YouTube video

„După modul în care ne învaţă politica în timp, un gest de onoare ar fi fost să îşi dea demisia. Astăzi mitingul este împotriva lui Ponta ca să îşi dea demisia. Poate trezim fărâma de onoare, dacă mai există aşa ceva la el, dar este şi pentru a sprijini moţiunea, şi nu orice de moţiune, ci o moţiune pentru cei mai mari investitori din România”, a declarat copreşedintele PNL Alba şi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

YouTube video

„Protestăm astăzi împotriva faptului că nu vrem un premier penal în fruntea României, asta înseamnă adio Schengen, adio economie eruopeană. La rugămintea mai multor cetăţeni din Alba protestăm şi împotriva modului în care autorităţile statului, Guvernul Ponta îşi bate joc de fermieri”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Alba şi vicepreşedintele CJ Alba Florin Roman.

YouTube video

Vineri a avut loc ședința de plen comun a Parlamentului, în care s-a dezbătut și s-a supus votării moțiunea de cenzură inițiată de PNL, intitulată „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!”. Au fost prezenți 364 de deputați și senatori, din totalul de 554 de parlamentari, dar moţiunea nu a trecut la vot. Trebuiau  întrunite 278 de voturi favorabile.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. contribuabilu`

    vineri, 12.06.2015 at 23:52

    Si…ati salvat….natiunea ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax