Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: „Armata” roșie a lui Dîrzu, la „atac” pe străzile din Alba Iulia. Marș pentru susținerea lui Victor Ponta

Publicat

YouTube video

mars PSD Alba Cu două zile înainte de alegerile prezidențial, la Alba Iulia membrii și simpatizanții PSD Alba și-au arătat încă odată dragostea pentru partid, și mai ales pentru candidatul partidului la fotoliul de la Cotroceni, Victor Ponta.

Peste 1000 de persoane s-au strâns în fața clădirii de la Electrica, din Centru, ca să pornească într-un marș de susținere pentru Ponta. Au urcat pe Calea Moților cu tricolorul fluturând, baloane și pancarte.

Simpatizanții și membrii PSD nu au venit cu mâna goală, și-au luat pancartele anti-Iohannis, dar și pe cele care arată susținerea față de candidatul lor.

În frunte cu membra PSD Alba, Mihaela Mih Dehelean, dar și cu liderii organizației, cei peste 1000 de membri și simpatizanți au pornit vineri după-masa, în jurul orei 15.30, într-un marș prin care vor să-i arate lui Ponta că nu vor să piardă și Ardealul.

Însoțiți și de o mașină, care transmitea prin boxe, că duminică „votăm cu încredere un președinte român, un președinte tânăr, votîm Victor Ponta”, participanții la marș au venit și cu pancarte, baloane, tricolorul Românniei, dar și cu steaguri roșii. Și pentru că au vrut să fie siguri că mesajul acestui miting ajunge la trecători, în timpul marșului aceștiau au strigat: „Unitate” și „Victorie”.

Duminică este ziua decisivă pentru România, este ziua în care va fi ales conducătorul țării pentru următorii cinci ani.

Foto – Video: Daniel BLOSS

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    vineri, 14.11.2014 at 20:49

    la psd peste 1000 de oameni inseamna 300 de pensionari din mapn si mai(securisti)catva romi(aplaudaci de serviciu) si catva tineri a carora parinti sunt sau au functi.

  2. decu

    sâmbătă, 15.11.2014 at 11:56

    comunistii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax