Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: „Armonii vocale” cu Cantabile și Delta Q și Monica Anghel în ultima seară a Festivalului Sărbătoarea Muzicii

Publicat

YouTube video

Festivalul Sărbătoarea Muzicii și-a încheiat ediția a doua cu o seară de „armonii vocale”, cu cvartetele Cantabile din Londra și Delta Q Vocal Band din Berlin și Monica Anghel & Andrei Tudor Band. Peste 2.000 de albaiulieni s-au adunat în Piața Cetății luni seară pentru a profita de ultima seară a festivalului care le-a adus patru zile de muzică bună.

Cvartetul londonez Cantabile a deschis seara cu câteva melodii clasic englezești, potpuriuri din The Beatles, Frank Sinatra și alți artiști consacrați. Cei patru vocaliști, Richard Bryan, Steven Brooks, Mark Fleming și Michael Steffan, alături de pianistul Chris Hat, i-au impresionat pe albaiulieni nu doar prin talentul muzical, ci și prin cel lingvistic, pe care și l-au dovedit în pauzele dintre piese, când vorbeau cu publicul în limba română.

Cu o punctualitate germană, Delta Q Vocalband din Berlin, au urcat pe scena din Piața Cetății și au cântat câteva piese din repertoriile unor artiști moderni. Într-un stil propriu, plin de viață și „culoare”, aceștia au transformat melodiile cunoscute ale unor intepreți ca Adele, The Beatles, Sylver și alții, în piese a cappella, susținute de bas, efecte și ritmuri exclusiv vocale. Cei patru membri ai trupei sunt Sebastian Hengst, Till Buddecke, Martin Lorenz și Leopold Hoepner.

În finalul serii, Monica Anghel & Andrei Tudor Band le-au dăruit miilor de oameni din public câteva piese clasice, bine cunoscute și îndrăgite, dar și o suită de cover-uri din Whitney Houston, George Gershwin, Frank Sinatra și alții. Ca „bonus”, cu vocea sa puternică și călduroadă, Monica Anghel le-a făcut o surpriză spectatorilor, și le-a cântat piesa „New York, New York”, înlocuind numele orașului american cu „Alba Iulia”.

Vedeți mai jos câteva imagini foto-video din ultima seară a Festivalului Sărbătoarea Muzicii:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax