Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Atipic Beauty a deschis prima seară de Feeric Fashion Week la Alba Iulia. 12 modele în scaun cu rotile au defilat la Poarta a IV-a a Cetății

Publicat

DSC_0012 Feeric Fashion Days a debutat sâmbătă seara la Poarta a IV-a a Cetății Alba Carolina cu o prezentare de modă atipică, după cum îi sune și numele. „Atipic Beauty” a venit cu un nou concept de prezentare de modă, unul inedit prin care se demonstrează că frumusețea nu ține cont de deficiențe. 12 modele în aflate în scaune cu rotile au defilat în prima paradă a Feeric Fashion Days. 

 

Atipic Beauty este o campanie concepută ca o serie de evenimente de modă care să se desfășoare anual sau cu o frecvență mai ridicată. Show-urile aduc pe podium modele în scaun rulant. Așa s-a întâmplat și la Alba Iulia unde în deschiderea Feeric Fashion Days a avut loc a zecea prezentare Atipic Beauty.

Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Există în alte ţări evenimente destinate persoanelor cu dizabilităţi, dar conţinutul este diferit, au structura unui concurs de miss. S-a ales această formă de a promova Atipic Beauty considerând că societatea românească nu este pregatită să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi.

Feeric Fashion Days continuă sâmbătă seara cu prima Gală și duminică, când vor avea loc alte prezentări inedite.

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax