Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: O reprezentantă a firmei Qual Media din Cugir adusă la audieri la Poliţia din Alba. Dosar de evaziune fiscală de 4 milioane lei

Publicat

qual media Trei administratori de firmă, suspecţi că ar fi creat un prejudiciu de peste 4 milioane de lei din evaziune fiscală au intrat în vizorul poliţiştilor din Alba, care au organizat, joi dimineaţa, percheziţii în mai multe locaţii din ţară. La sediul IPJ Alba a fost adusă pentru audieri reprezentanta firmei Qual Media din Cugir, în tânără de 36 de ani, din Cluj.

UPDATE: Aceasta va fi cercetată în continuare sub control judiciar.

Cele opt percheziţii – una la Cugir, două în Mehedinţi, trei în Cluj şi două în Bucureşti au fost realizate de către poliţiştii IPJ Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi cu sprijinul IPJ Mehedinţi, IPJ Cluj, Poliţia Sector 2 Bucureşti şi Poliţia Sector 3 Bucureşti.

Au fost efectuate la locuințele a trei persoane bănuite de evaziune fiscală şi la sediile societăţilor comerciale administrate de acestea, ce au ca principal obiect de activitate servicii de publicitate.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 – 2014, cei în cauză ar fi creat un mecanism financiar prin care ar fi înregistrat în contabilitatea societăţilor administrate cheltuieli nereale, în baza unor documente contabile fictive, emise de către mai multe firme cu comportament tip fantomă.

Pentru a da aparenţă de legalitate operaţiunilor economice înregistrate în contabilitate, ar fi fost efectuate plăţi, prin intermediul sistemului bancar, iar sumele de bani ar fi fost retrase ulterior din conturile societăţilor cu comportament tip fantomă şi restituite plătitorului.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax