Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Autoturism înmatriculat în Alba, implicat într-un accident mortal la ieșirea din municipiul Hunedoara

Publicat

Un accident rutier grav s-a produs, joi, pe Podul Cernei, la ieșire din municipiul Hunedoara, în urma căruia unul dintre șoferi a murit, iar celălalt a fost rănit. În accident a fost implicată și o mașină înmatriculată în județul Alba.

Din primele informații, două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului puternic, una dintre mașini s-a răsturnat.

UPDATE: Mașinile implicate în accident sunt un Mercedes GLS și un Mercedes A180 (ultimul, cel înmatriculat în Alba și al cărui șofer a pătruns pe contrasens, peste linia continuă).

În cele două autoturisme se aflau doar conducătorii auto. Unul dintre şoferi, în vârstă de 42 de ani, a murit. Traficul a fost blocat pentru aproape două ore.

Conform IPJ Hunedoara, cauza posibilă a accidentului este pătrunderea pe contrasens.

„Echipele de intervenţie i-au găsit pe cei doi răniţi, aflaţi în stare gravă, blocaţi în autoturisme. Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, aflate în dotarea autospecialei de intervenţie, răniţii au fost evacuaţi de pompieri din maşini. Concomitent, echipajele medicale au realizat evaluarea victimelor şi au făcut eforturi pentru stabilizarea lor.

Unul dintre şoferi, în vârstă de 45 de ani, ce a suferit un traumatism cranian, a fost extras conştient din autovehicul şi transportat la UPU Deva cu ambulanţa.

Cea de-a doua victimă, un bărbat de 42 de ani, a fost extras din autoturism şi pentru că se afla în stop cardio respirator a fost aplicat protocolul de resuscitare, asupra lui, timp de 45 de minute.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul accidentului”, a transmis Anemona Doda, purtătoar de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Precizări de la IPJ Hunedoara:

”În data de 30.07.2020, în jurul orei 10:50, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ 687, din direcția de mers Hunedoara – Deva (la intrarea în municipiul Hunedoara dinspre Deva), din motive necunoscute a pătruns pe contrasens, peste linia continuă, intrând în coliziune frontală şi răsturnând autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Hunedoara.

Conducătorul auto de 45 de ani a fost rănit în urma impactului şi transportat la U.P.U. Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorului auto de 42 de i s-au  efectuat  manevre de resuscitare la fața locului,  ulterior fiind declarat decedat”.

Sursă: Romania24.ro

Foto/Video: ISU Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax