Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Avariile la liniile electrice din Alba, produse de condițiile meteo, remediate de echipele DEER Electrica

Publicat

Echipele DEER au fost permanent pe teren, reușind să remedieze toate avariile apărute în cursul nopții trecute și dimineții. În prezent se lucrează la rezolvarea ultimelor deranjamente apărute în cursul zilei de duminică.

Echipele de intervenție DEER au acționat neîntrerupt pentru limitarea efectelor produse de condițiile meteorologice nefavorabile (coduri portocalii și galbene de vânt, ninsoare și viscol) și pentru realimentarea consumatorilor afectați.

În multe situații, intervențiile au fost îngreunate de drumurile blocate de zăpadă viscolită sau de copaci căzuți pe căile de acces, precum și de vegetația care a rupt stâlpii și liniile electrice.

De asemenea, LEA 110kV Brad – Gura Roșiei a fost repusă sub tensiune după finalizarea controlului în teren și îndepărtarea vegetației din apropierea conductoarelor liniei, care sub greutatea chiciurei s-au apropiat de sol.

Pe sectoarele de drum național ale județului Alba (zona montană DN 74, DN 75, DN 67C Transalpina) unde au fost înregistrate căderi semnificative de zăpadă, s-a intervenit în permanență cu utilajele din dotarea SDN ALBA.

În acest moment nu sunt drumuri sau sectoare de drum blocate sau închise, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax