Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO-VIDEO) BAC 2012: Proba obligatorie de profil. Un elev eliminat. Vezi subiectele şi baremele, la matematică şi istorie

Publicat

Candidaţii înscrişi la examenul de Bacalaureat au susţinut, miercuri, proba scrisă obligatorie de specialitate a profilului. Elevii care au urmat profil real tehnologic sau pedagogic au avut de rezolvat subiecte de matematică, iar cei la profil uman au susţinut proba la istorie. Totalul de înscrişi în judeţul Alba, pentru aceste probe este de 3.361 de elevi, din care 2.606 au avut subiecte de matematică şi 755 subiecte de istorie.

Un număr de 168 de elevi au fost absenţi de la această probă. Subiectele au fost diferite în funcţie de specialitate, cei care au absolvit clasa de matematică-informatică au avut rezolvat subiecte M1, profil tehnologic şi ştiinţe ale naturii  – M2, iar pentru profil pedagogic – M4. Subiectul de istorie de la profilul uman a fost acelaşi pentru toţi cei înscrişi.

UPDATE, Ora 12.30: Potrivit reprezentanților IȘJ Alba, un elev de la Grupul Școlar „Horea, Cloșca și Crișan” Abrud a fost eliminat din sala de examen, după ce a sustras ciorna unei colege, în încercarea de a copia. Eleva nu a fost pedepsită în niciun fel, întrucât pe camerele video s-a observat că aceasta nu a încercat să fraudeze examenul.

Vedeţi FOTO subiectele la proba de matematică, nivel M1 şi M2:

UPDATE, Ora 11.00: După două ore de examen, mulţi dintre elevii care au susținut examenul la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” au părăsit sala de clasă. Din discuţiile câtorva, am putut deduce faptul că subiectele au pus mari probleme la matematică nivel  M2 şi că aceştia sunt foarte îngrijoraţi privind promovarea examenului. În schimb, cei care au susţinut subiectul la matematică M1 au declarat că au fost chiar surprinşi de cât de uşor a fost examenul.

UPDATE, Ora 10.00: Codul portocaliu de caniculă valabil în această perioadă nu i-a afectat pe elevi, potrivit reprezentanţilor ISJ Alba. Candidaţii au avut voie să intre în sala de examen cu apă, iar temperaturile din clase au fost suportabile.

Vezi FOTO subiectele la proba de istorie:

Potrivit calendarului examenului de Bacalaureat, în data de 3 iulie s-a desfăşurat proba de limba maternă maghiară, la care au fost înscrişi 105 elevi din judeţul Alba, iar prezenţi au fost 101.

Vă prezentăm baremul de corectare:

Barem matematică M1,Barem matematică M2, Barem matematică M4, Barem istorie

Probele continuă în această săptămână cu cea la alegere a profilului şi specializării. Primele rezultate vor fi afişate duminică, 8 iulie.

Vă prezentăm calendarul probelor din această perioadă:

4 iulie 2012: Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă

6 iulie 2012: Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă

8 iulie 2012: Afişarea rezultatelor

9 iulie 2012: Depunerea contestaţiilor (orele 08:00 – 12:00)

10 -12 iulie 2012: Rezolvarea contestaţiilor

13 iulie 2012: Afişarea rezultatelor finale

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=414]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax