Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Banchet de final de an pentru fotbaliștii de la ”Unirea Juniors”. Mihai Mincă de la CFR Cluj a fost prezent la eveniment

Publicat

Micuții fotbaliști de la Unirea Juniors au avut parte, miercuri seară, de o petrecere de final de an. Alături de părinți, tinerii sportivi s-au strâns la cantina ”Ardealul”,  pentru a se bucura de o mică răsplată din partea antrenorului Alexandru Kalanyos. Acesta i-a premiat pe fotbaliști, a organizat un concurs pentru juniori, punând la bătaie o minge de fotbal.

Toate grupele de copii ai Clubului Sportiv Unirea Juniors au fost premiați de către antrenorul lor cu diplome și cupe, dar și o plasă cu dulciuri, răsplătind astfel trofeele câștigate de fotbaliști în acest an. Diplomele au fost înmânate de Mihai Mincă – portarul echipei CFR Cluj, Alexandru Giurgiu – fundaș FC Unirea Alba Iulia, Vlad Răducanu – portar Europa Alba Iulia, Alex Popa – atacant Europa Alba Iulia și Alexandru Man, de la CS Zlatna.

Puștii au  avut parte de o cină, iar la final aceștia au jonglat cu mingea, pentru a câștiga premiul pus la bătaie de antrenorul Alexandru Kalanyos (o minge Adidas UEFA Champions League).

De remarcat este faptul că nici o echipă de juniori din Alba Iulia nu a mai avut un astfel de banchet de final de an până în acest moment.

Reamintim că în acest an Unirea Juniors a câștigat turneul internațional ”Costa Brava Cup”,  Cupa Speranțelor Alba Iulia, Cupa ”Real” Deva cu grupa 2001 și cu 2003 Cupa ”Real” Deva cu grupa 2003.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax