Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Bărbat din Teiuș, urmărit pentru omor și tâlhărie în Italia. Constantin Poșa, suspectat că a ștrangulat un cetățean

Publicat

YouTube video

Un bărbat dat în urmărire europeană pentru o crimă comisă în Italia a fost prins de polițiștii din Alba și a fost adus la sediul Inspectoratului de Poliţie, joi, în jurul orei 11.30. Este vorba despre Constantin Poșa, un bărbat domiciliat în Teiuș, care a fost descoperit de oamenii legii chiar la el acasă. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și reținut de procurori pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Alba, Poșa, în vârstă de 26 de ani era dat în urmărire  de autorităţile străine, pentru tâlhărie și omor. Bărbatul, împreună unul sau mai mulți complici sunt suspectați că ar fi autorii unei crime ce a avut loc anul acesta, în 18 mai, în Italia. Cei doi ar fi așteptat-o pe victimă în fața locuinței sale, l-au ștrangulat, iar ulterior i-au sustras ceasul, bijuteriile și portmoneul. Suspecți în acest dosar sunt și fratele și cumnata lui Poșa.

Polițiștii din Alba au intrat miercuri în posesia mandatului european, iar în urma demarării căutării l-au identificat pe Constantin Poșa, în locuința sa din Teiuș. Bărbatul a fost adus la sediul IPJ Alba, după care a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pentru punerea în executare a mandatului.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 29.11.2012, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, l-au depistat şi reţinut, pe raza oraşului Teiuş, judeţul Alba, pe Poşa Constantin, de 26 de ani, din Teiuş, pe numele căruia autorităţile judiciare italiene, au emis în cursul lunii noiembrie 2012, un mandat european de arestare.

Tânărul este suspect că la data de 18 mai 2012, împreună cu doi complici, au strangulat un cetăţean italian din localitatea Boscoldo di Curtatone, Italia, după care l-au deposedat de banii şi obiectele de valoare ce le avea asupra sa.

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, fiind emisă, pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată pentru confirmarea mandatului european de arestare preventivă.”

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Anca

    duminică, 13.01.2013 at 19:39

    Baiatul asta este nevinovat…il cunosc foarte bine…nu ar fi in stare de asa cv…

  2. Coman

    duminică, 21.04.2013 at 14:10

    Si eu îl cunosc foarte bine si nu este capabil de asa cv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax