Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Bărbatul din Alba Iulia implicat în accidentul de tren de lângă Zlatna a DECEDAT

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFWZWcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Bărbatul de 70 de ani, care a fost implicat în accidentul feroviar de marți dimineață de lângă Zlatna a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. 

Când salvatorii au ajuns la fața locului, bărbatul prezenta un traumatism cranio cerebral și traumatism la coloana vertebrală.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO-VIDEO: Mașină lovită de tren la o trecere peste calea ferată, lângă Zlatna. Șoferul, transportat la spital

Reaminim că din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la locul incidentului a rezultat că un bărbat de 70 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu ”crucea Sfântului Andrei”, fiind surprins de  trenul de călători Inter–Regio 970559-4, condus de un bărbat de 57 de ani, din Teiuș, județul Alba.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital. Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan

    marți, 08.09.2020 at 16:07

    Politia e de vina. Sunt zeci de treceri de cale ferata unde e semnul stop si crucea lui Andrei. Nu opresc sa se asigure decat maxim 1 la suta din cei ce trec. In 15 ani decand conduc, nici macar odata nu am vazut, sau auzit pe cineva amendat pentru asa ceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax