Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Beneficiarii locuințelor sociale de pe strada Marcus Aurelius din Alba Iulia au intrat în posesia apartamentelor

Publicat

YouTube video

Cei 23 beneficiari de locuințe sociale din imobilul situat pe strada Marcus Aurelius din Alba Iulia au intrat, vineri, în posesia apartamentelor. Procedura de predare s-a desfășurat începând cu ora 13.00, iar „catalogul” a fost strigat de primarul Mircea Hava.

Blocul de locuințe sociale destinate chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari, situat în Alba Iulia, pe strada Marcus Aurelius, nr.51, Bl.A3 cuprinde un număr de 25 de locuințe. Dintre aceștia, doar 23 au venit să își revendice apartamentul, Mihaela Jurcă și Elena Lazăr renunțând la locuința oferită de primărie.

Primarul Mircea Hava a ținut să îi atenționeze pe cei care și-au primit noua casă că aceasta trebuie întreținută și cheltuielile trebuie plătite la timp.

„Găsiți un reprezentant dintre dumneavoastră care să citească consumurile. Trebuie plătit. Să nu avem discuții că se ia apa. Blocul este al primăriei, administrația este a primăriei, puteți să stați aici un milion de ani, dar cheltuielile trebuie plătite. Nu aș vrea să ajungem la evacuări”, le-a spus primarul Mircea Hava.

Pe lângă primar, la primirea proprietarilor au mai participat viceprimarul Dorin Șerdean, dar și conilierii locali Rareș Buglea, Bogdan Medrea și Horațiu Clepan.

Vă prezentăm lista de repartizare a locuințelor sociale:

Cristina Elvireanu – punctaj 72, două persoane, un copil, a obținut 2 camere

Ciprian Florea – punctaj 71, trei persoane, un copil, a obținut 2 camere

Anca Raluca Știop – punctaj 71, trei persoane, doi copii, a obținut 2 camere

Diana Gabriela Stoica – punctaj 69, patru persoane, doi copii, a obținut 3 camere

Paula Lăcrămioara Moldovan – punctaj 68, trei persoane, doi copii, a obținut 2 camere

Ioana Marcela Brabu – punctaj 67, cinci persoane, trei copii, a obținut 3 camere

Oana Adelina Bazală – punctaj 67, şase persoane, trei copii, a obținut 3 camere

Luminița Pop – punctaj 67, trei persoane, doi copii, a obținut 2 camere

Elena Lazăr – A renunțat

Mihăiță Mincan – punctaj 67, trei persoane, un copil, a obținut 2 camere

Ionela Opreanu – punctaj 67, trei persoane, un copil, a obținut 2 camere

Daniela Monica Pop – punctaj 67, trei persoane, doi copii, a obținut 2 camere

Adrian Florin Roth – punctaj 67, trei persoane, un copil, a obținut 2 camere

Simina Vaida – punctaj 67, trei persoane, un copil, a obținut 3 camere

Elena Giurgiu Epure – punctaj 66, trei persoane, un copil, a obținut 2 camere

Mihaela Jurcă – A renunțat

Alina Otilia Tătar – punctaj 66, patru persoane, doi copii, a obținut 2 camere

Pentru Uliță – punctaj 66, trei persoane, un copil, a obținut 2 camere

Paul Robert Glodeanu – punctaj 66, patru persoane, doi copii, a obținut 2 camere.

Viorica Luca – apartamentul 10

Simonel Rusan – apartamentul 13

Gabriela Monica Cocârlă – apartamentul 15

Viorica Bogdan – apartamentul 20

Virgiliu Oprean – apartamentul 3

Cornel Ciurar – apartamentul 5.

FOTO: Andreea MEZEI

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. vasile

    vineri, 17.05.2013 at 15:30

    unii dintra astia au salarii de 4000 ron sume nete. Oare chiar nu vede nimeni ?!

  2. citizen

    duminică, 19.05.2013 at 21:30

    nu stiu ce salarii au „amaratii cu cazuru sociale” ce vor ocupa aceste locuinte dar dupa cum se vede din imagini :
    1.Ori proiectantii acestui imobil si-au batut joc de proiect ori constructarul si-a batut joc de lucrare
    priviti cu putina atentie imaginile – aproape fiecare incapere are o gramada de grinzi , nise in pereti , unghiuri multiple in plus, stalpi , am vazut chiar o grinda de tavan in mijlocul unei camere(imaginea 2918) priviti imaginea2903 parca si sa vrei sa obtii asa multe planuri intr-o camera n-ai reusi cand in mod normal o incapere ar trebui sa aiba 4 pereti drepti , din imagini se vede ca nici o incapere nu are colturi normale , dar ce mai conteaza ca „amarastenii si asa nu au mobila ” ca sa trebuiasca sa o amplaseze prin incaperi , s-or descurca ei cu o saltea relaxa (second hand) si cu hainele tinute in vazile sau saci.
    2 . in articol se scrie ca imobilele au fost predate dar daca vedeti in imagini nu au contoare de gaz si nici de curent (intr-o imagine se vede ca curentul e luat de la un panou de la intrare cu un fir legat artizanal, si se vede cum lipsesc contoarele de curent , dar oamenii au fost avretizati clar de edilul sef ca trebuie sa si achite consumurile ??!!!! probabil pana sa acomodeaza ei cu noua locuinta se va plati la comun.
    3. binenteles ca la romani se pune caruta in fata cailor, daca observati tot din imaginile puse la dispozitie cu atata marinimie de autorii articolului inpricinat in jurul acestor blocuri este santier in toata regula ca „de” nu-s gata toate blocurile de acolo asa ca noii locatari cand se apropie de noua „casa” isi vor scoate din geanta cizmele de cauciuc si cashcheta de protectie ca sa poata intra in imobilul lor , ce sa mai zicem de copii acestor oameni care ar trebui sa se joace „prin jurul blocului”
    normal si civilizat era sa se asigure infrastructura rutiera inainte de a se construi cladirile efective (cam asa se procedeaza pe afara) nu de alta dar astfel s-ar preveni ca zona sa fie o sursa de murdarie (noroi si alte cele) pana la finalizarea proiectului intreg) de catre utilajele ce vor frecventa zona.

  3. barabas alexandra

    sâmbătă, 13.07.2013 at 14:18

    cand se vor da urmatoarele ap din blocul A2?nu mai zice nimeni nimik……asteapa o gramada de oameni un raspuns………

  4. Pingback: Al doilea bloc de locuințe sociale ar putea fi dat în folosință în octombrie. Vezi precizările reprezentanților Primăriei Alba Iulia | Alba24

  5. barabas alexandra

    joi, 08.08.2013 at 16:33

    DA…au avut ac o luna sedinta cu repartizarea..dar nu se afiseaza nimik:((nu zice nimeni nimik….p unde mergem si antrebam nu stiu nimik …..am fost unde am depus dosarul nu stiu nimik..cum vine asta?de p net stiu ca an oct ar putea,ar putea fi date..ei nu stiu nici atat……….daca nu avem internet?………asteptam si noi mai multe informatii de acest subiect.

  6. Pingback: FOTO: Încă 25 de familii își vor primi locuințele sociale până la sfârșitul lunii octombrie. Vezi stadiul lucrărilor | Alba24

  7. Rosu Sanda Adriana

    sâmbătă, 19.10.2013 at 20:41

    Buna ziua oare de ce unii sint informati telefonic despre legatura locuintelor sociale in localitatea alba-iulia ,iar altii nu?Se zice ca in octombrie se dau si ceva rest de locuinte dar cum?Se selecteaza din nou diferenta de lista!pentru ca mai nimeni nu stie cum se procedeaza mai exact,voi ce ati face daca ati fii in locul unor oameni cu copii care nu ar avea unde sa stea?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax