Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO-VIDEO BLAJ: A fost inaugurat ambulatoriul spitalului municipal. Cum arată noua clădire, după investiția de 3 milioane de euro

Publicat

Noua clădire a ambulatoriului de la Spitalul Municipal Blaj a fost inaugurată de administrația locală, luni, după lucrări în valoare de 3 milioane de euro.

O investiție importantă pentru Blaj, ambulatoriul va deservi cei peste 50.000 de locuitori din zonă, începând cu primele zile ale anului 2023.

Potrivit primarului Gheorghe Valentin Rotar, ambulatoriul este primul din țară realizat pe fonduri europene, cu o clădire nouă, cu cinci niveluri.

”La o săptămână de la inaugurarea oficială a Podului Minciunilor, astăzi am inaugurat un nou obiectiv de importanță majoră pentru municipiul Blaj: Ambulatoriul Spitalului Municipal.

Este o investiție desfășurată pe fonduri europene, finanțată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, care a costat 3 milioane de euro, contribuția Primăriei Blaj fiind de aproximativ un milion de euro.

Noul Ambulatoriu este primul din țară realizat pe fonduri europene, fiind o clădire nouă, la standarde europene, cu 5 niveluri (demisol + parter + 3 etaje) și are 16 cabinete medicale cu săli de tratament.

Ambulatoriul Spitalului Municipal va funcționa, pentru cei peste 50.000 locuitori din zona Blaj, începând din primele zile ale anului 2023”, a precizat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Prima clădire medicală complexă

Ambulatoriul este prima clădire medicală complexă, ce aparține spitalului, construită în Blaj după anul 1982.

”Pentru mine, ca primar, este unul dintre cele importante obiective de investiții de când mă aflu în fruntea administrației blăjene, fiind prima clădire medicală complexă, integrată Spitalului, construită la Blaj după anul 1982.

Le doresc cadrelor medicale care își vor desfășura activitatea aici să se bucure din plin de această bijuterie a infrastructurii medicale și sunt convins că dotările Ambulatoriului le vor permite să ofere servicii medicale la standarde europene!

Așa cum am zis și la inaugurarea Podului Minciunilor, să fie într-un ceas bun și să ne țină cel puțin 100 de ani, cu dorința să fim cât mai sănătoși și să trecem pragul Ambulatoriului în special pentru investigațiile medicale de rutină”, a transmis primarul.

sursă imagini: Facebook (Gheorghe Valentin Rotar)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax