Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Bonnie Tyler a încheiat „Sărbătoarea Muzicii” cu un concert incendiar în Piața Cetății. Peste șase mii de oameni au cântat alături de ea

Publicat

YouTube video

O voce de aur și un nume cunoscut de întreaga planetă a ajuns duminică la Alba Iulia pentru a încheia ediția de anul acesta a „Sărbătorii Muzicii”. Legenda pop-rock, Bonnie Tyler, a fost ascultată și aplaudată de peste 10.000  de oameni veniți  în Piața Cetății pentru a lua parte la concertul anului în „Cealaltă Capitală”.

Pentru prima dată la Alba Iulia, Bonnie Tyler a făcut un adevărat show, un spectacol de excepție care a reușit să încânte mii de oameni. Potrivit jandarmilor în Cetatea Alba Carolina au fost în jur de 15000 de oameni, iar ăn Piața Cetății, locul unde s-a desfășurat concertul Bonnie Tyler, au fost circa de 10.000 de oameni.

Înainte de marele moment publicul a fost încălzit cu piese de Jazz aduse de trupa 3 O’Clock formată din trei tinere albaiulience. Cantabile The London Quartet nu a putut sta prea mut departe de public și au urcat și ei din nou pe scenă pentru un scurt moment, asta după ce i-am putut admira în fiecare zi a acestui festival.

Energică și carismatică, Bonnie Tyler a urcat pe scenă în jurul orei 21.00 și a reușit să facă publicul să cânte alături de ea toate hiturile care au consacrat-o dar și piese de pe cel mai recent album „Rocks an Honey”. „It s a Heartache”, „Turn around”, „Have you ever seen the rain” dar și multe alte piese cunoscute și apreciate de generații întregi au făcut ca atmosfera din Piața Cetății să fie una incendiară.

Cu o carieră în spate de peste 40 de ani, Bonnie Tyler a arătat spectatorilor ce înseamnă cu adevărat un concert live și o voce de aur.

Vedeta rock a încheiat cu acest concert ediția de anul acesta a Sărbătorii Muzicii.

De la Alba Iulia Bonnie Tyler va pleca la New York unde are programat un concert.

FOTO-VIDEO: Camelia TOMA, Andreea MEZEI

YouTube video

 

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax