Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Bucurie mare la PSD Alba pentru scorul național, așteptări rezervate pentru scorul din județ

Publicat

IMG_7737Exit-Poll-ul de la ora 21.00 a adus mare bucurie în tabăra PSD Alba. Candidații social-democrați s-au bucurat zgomotos la vederea rezultatelor anunțate de televiziunile naționale. Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a privit rezultatele estimate ale alegerilor alături de colegii săi – Daniel Breaz, Gheorghe Damian și Horațiu Clepan, și ei candidați la aceste alegeri parlamentare. Este de notat absența candidatului de pe poziția a doua din lista pentru Camera Deputaților, Cornel Suciu, despre care reprezentanții partidului spun că nu a ajuns din teren.

Ioan Dîrzu a declarat că este optimist cu privire la faptul că partidul său ar putea obține un scor bun și la Alba, în ciuda faptului că a participat la cea mai ”complicată campanie electorală de până acum”.

Imediat ce au auzit rezultatele, liderii PSD Alba au și-au pornit telefoanele mobile, încercând să comunice cu apropiații și cu simpatizanții, dar și cu reprezentanții altor partide. Se pare că unii dintre reprezentanții PSD au primit felicitări de la unii dintre contracandidații lor și chiar unele ”cereri de prietenie”, nu pe rețelele de socializare, ci pentru eventuale viitoare colaborări.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că vor efectua o numărătoare paralelă a voturilor, urmând să aibă niște rezultate estimative până la primele ore ale dimineții. Totodată, a spus că nu vrea să facă estimări pentru rezultatele din județul Alba și nici nu deține deocamdată date concrete.

Surse din PSD Alba au declarat că primele rezultate parțiale vor fi disponibile la sediul partidului în aproximativ o oră, bazate pe raportările reprezentanților social democrați din secțiile de vot. Aceștia vor transmite direct la sediu numărul de voturi obținute la fiecare secție, fără a mai aștepta finalizarea proceselor verbale.

Alba24.ro vă va ține la curent cu rezultatul alegerilor din această seară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax