Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Campanie a Poliţiei în ALBA pentru prevenirea furturilor din locuinţe. Unul din patru furturi este favorizat de neglijenţa proprietarilor

Publicat

DSC_0039 Poliţiştii din Alba derulează în perioada aprilie – august campania Poliţiei Române pentru prevenirea furturilor din locuinţe, „Neglijenţa, invitaţie deschisă la furt”. Locuitorii sunt informaţi cu privire la modalităţile de prevenire a acestor infracţiuni. Acţiunea a debutat joi şi la Alba Iulia.

La nivelul judeţului Alba vor fi distribuite 3000 pliante cu recomandări preventive, în cadrul întâlnirilor cu beneficiarii campaniei şi vor fi expuse 100 de afişe, la avizierele asociaţiilor de proprietari, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice.

Pornind de la ideea că unul din patru furturi din locuinţă este favorizat de neglijenţa proprietarilor, poliţiştii, împreună cu reprezentanţii Groupama Asigurări S.A. – Filiala Alba, oferă sfaturi utile şi recomandări cetăţenilor, privind siguranţa locuinţei lor.

YouTube video

În judeţul Alba, campania a debutat în 14 aprilie, printr-o activitate desfășurată în municipiul Alba Iulia, ocazie cu care poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi reprezentanţi ai Groupama Asigurări – Filiala Alba au fost prezenţi în mai multe zone publice din municipiu şi la sediile mai multor asociaţii de proprietari, au discutat cu cetăţeni, au distribuit materiale informative şi au atras atenţia asupra utilităţii unor sisteme de siguranţă adecvate.

Astfel de acţiuni se vor desfăşura în toate municipiile şi oraşele din judeţul Alba precum şi în mediul rural.

Mai multe detalii, AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax