Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: CARAMBOL cu 10 mașini pe Autostrada A3 Turda – Gilău. Două persoane rănite, trafic blocat

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate opt autoturisme și două camioane a avut loc marți dimineața, pe Autostrada A3, în zona localității Turda. Din primele date, șase persoane au fost rănite, dintre care două au ajuns la spital. 

Potrivit ISU Cluj, salvatorii au fost alertați la ora 7.30 pentru a interveni la un accident rutier pe A3, sens de mers Turda – Gilău, în dreptul localității Săndulești.

Salvatorii de la Detașamentul Turda au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

Din informațiile actuale, în carambol sunt implicate opt autoturisme, două autotrenuri și o camionetă.

Șase persoane prezintă mici escoriații și contuzii. Nici o persoană încarcerată.

O persoană a fost transportată la spital și urmează să fie transportată și a doua. Victimele sunt conștiente și cooperante.

Circulația este blocată pe sens.

UPDATE, ora 8.25: Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe autostrada A3 Turda-Borș, la kilometrul 15, în zona localității Turda, județul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 13 autovehicule (opt autoturisme, două autotrenuri și o autocamionetă).

Din primele informații au rezultat șase victime, rănite ușor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la fața locului.

Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Turda – Borș, valorile de trafic fiind ridicate.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în zonă circulându-se în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri.

UPDATE, ora 10.40: Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 7.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe autostrada A3, la km 18, în care au fost implicate 10 autovehicule, respectiv 8 autoturisme, un autocamion și un ansamblu de vehicule.

Din primele aspecte constatate, este vorba de două coliziuni din care au rezultat pagube materiale și alte două coliziuni în care au fost două persoane rănite. Toate s-au produs pe fondul nepăstrării distanței în mers și neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Traficul este blocat, fiind efectuate demersuri pentru deviere și reluare traficului rutier.

Sursă video: Info Trafic Jud. Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax