Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Carmen”, spectacol extraordinar de teatru și muzică la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

În jur de 300 de albaiulieni pasionați de operă au avut plăcerea de a participa miercuri, 24 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la  un spectacol extraordinar de teatru și muzică. Este vorba despre piesa „Carmen”, interpretată magistral de soprana de renume internațional, Catarina Coresi Lal.

Opera prezintă mult iubita poveste a vulcanicei Carmen, o tânără ţigancă superbă a cărei iubire este pe cât de efemeră, pe atât de pasională şi care are un efect devastator asupra bărbaţilor care o întâlnesc.

Vienna Opera Company și Pygmalion Theater Wien din Austria au adus la Alba Iulia un spectacol deosebit și inedit, o piesă de teatru și muzică cu soprana internațională Catarina Coresi Lal.

Piesa „Carmen” are la bază subiectul nuvelei cu același nume, o creație a scriitorului francez Prosper Mérimée, iar muzica îi aparține lui Georges Bizet. Dramatizarea, regia și scenografia sunt realizate de Camelia Tino.

Vă prezentăm o galerie foto-video de la spectacol:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax