Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Câștigătorii concursului Vocea României, Barbarossa Samba Group și Vunk la ”Micul TIFF” de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Ultima zi a Alba Iulia Music & Film Festival a adus i-a adus pe scenă pe câștigătorii concursului Vocea României. Aceștia au fost prezenți în Piața Cetății începând cu ora 19:30. Ana Munteanu, Tiberiu Albu, Iolanda Moldoveanu și Paul Batinaș au venit pentru a doua oră în Cealaltă Capitală după ce spectacolul care trebuia să aibă loc de „Sărbătoarea Muzicii” s-a amânat din cauza vremii.

YouTube video

Înainte de concertele foștilor concurenți de la Vocea României, trupa Barbarossa Samba Group a adus în Cetatea Alba Carolina ritm, energie și pasiune.
Având origini braziliene, muzica samba înseamnă spectacol și culoare. Barbarossa Samba Group reunește aceste două elemente, oferind publicului ritm, energie și nu în ultimul rând, pasiune. Aceasta trupă de percuție, ce trăiește prin energia ritmurilor braziliene, este ca o mică orchestră, care atunci când pornește, lumea răsună și se înveselește.

Oferta de filme din a 3-a zi a festivalului a fost una generoasă. Avanpremiera filmului cu actorul Vlad Zamfirescu își face debutul regizoral, Secretul fericirii , este programată de la ora 20:45, la Piața Amfiteatru.

Scurtcircuit (regia Cătălin Saizescu) a fost proiectat de la ora 21:30, pe ecranul de la Esplanada Obeliscului.

„Inspirat de fapte reale, filmul are în prim plan doi adolescenți pe care părinții îi obligă să-și dea copilul spre adopție, rolurile principale fiind deținute de Oana Ștefănescu, Magda Catone, Valentin Popescu și Maria Morgenstern.

Jafuri, mașini și fidelitate fără limite (Le Fidele), cel mai recent film al lui Michaël R. Roskam, regizorul nominalizat la Oscar pentru filmul său de debut Bullhead, închide seara în Piața Cetății, o poveste de dragoste încâlcită prezentată în premieră la Alba Iulia începând ora 21:30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax