Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Câte persoane sunt în carantină sau în izolare, în județul Alba. Verificări și amenzi la Câmpeni și Sebeș

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFJSVQsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


În judeţul Alba se aflau, până vineri, 1 mai, 147 de persoane în carantină şi 251 persoane izolate la domiciliu. Până acum au ieşit 716 persoane din carantină şi 4.679 persoane din izolare la domiciliu, transmite Instituția Prefectului Alba.

În ultimele 24 de ore, 282 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19. S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 132 de persoane, iar echipaje mixte de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi lucrători MApN au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţele Militare.

Vezi ALBA: 10 cazuri noi de infectare cu COVID-19, în ultimele 24 de ore. Bilanț: 206 de îmbolnăviri și 127 de vindecări

Au fost verificate 518 persoane cu privire la respectarea interdicţiilor şi a măsurilor impuse de starea de urgenţă. În urma activităţilor au fost identificate 95 de persoane care nu au respectat interdicţiile privind deplasarea, acestea fiind sancţionate cu amenzi în valoare de 89.290 lei.

Au fost organizate 4 acţiuni punctuale în cadrul căreia au fost verificate 207 autovehicule şi 365 de persoane.

Cu ocazia acţiunii organizată de Poliţia Oraşului Câmpeni, între orele 09.00 – 13.00, 15.00 – 19.00, au fost legitimate 121 de persoane, 86 de autovehicule şi 13 persoane aflate în izolare.

Au fost aplicate 20 de sancţiuni, din care 11 pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie. La acţiune, alături de poliţişti au participat jandarmi, poliţişti locali şi personal silvic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax