Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Căutători de noi talente la Alba Iulia. Tineri care au vrut să fie remarcaţi au dansat, cântat şi au făcut acrobaţii cu mingea

Publicat

YouTube video

O echipă aflată în căutare de noi talente, a organizat luni, un casting în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. La audiţii au participat câţiva tineri talentaţi, care au venit cu gândul de a fi remarcaţi pentru ceea ce pot face. Printre concurenţi s-au numărat pasionaţi de cântat, trupe de dansatori ai Şcolii de Dans „Dance to Sunrise” şi acrobaţi.

Fetele din trupa de dans modern „Dance to Sunrise”, coregrafiată de Vlad Vasile din Alba Iulia, au încântat organizatorii printr-un moment coregrafic. Acestea au în spate ani mulţi de antrenament, potrivit coregrafului lor, care speră ca trupa să devină cunoscută în lumea dansului modern. „Am muncit foarte mult,ne antrenăm de ani de zile, iar fetele sunt foarte bine pregătite, sperăm ca munca depusă să se vadă pe scenă, iar publicul să fie mulţumit de noi ca echipă”, a declarat coregraful.

Un alt concurent care şi-a făcut curaj să-şi dezvăluie talentul şi să vină la casting, este Mihail Chişbac, în vârstă de 16 ani din Alba Iulia. Acesta le-a pregătit „vânătorilor de talente” un număr impresionant de freestyle cu mingea de baschet. Referitor la modul în care a început să facă acrobaţii cu mingea, tânărul albaiulian declară că l-a inspirat foarte mult filmul „Freestyle”. „Am început să mă antrenez vara trecută, în august, după ce am urmărit acest film, care m-a cucerit. Mi-am propus să încerc, am văzut că-mi iese, şi pe zi ce trece am devenit tot mai bun în basketball freestyle”. Mihail spune că pasiunea sa pentru basketball este mai veche, acesta practicând acest sport de pe clasa a IV-a.

Ioana MIHU

FOTO – VIDEO: Raul KNALL, Horaţiu MUNTEAN

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. diana

    luni, 18.08.2014 at 17:48

    BV coleguti super tareeeeeeee……va pupacesc!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax