Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Ce a mai rămas dintr-o casă care a sărit în aer, într-o comună din Cluj. Imagini cu dezastrul după explozie

Publicat

Două persoane au suferit arsuri, după ce o casă a fost distrusă într-o explozie petrecută duminică după-amiaza în localitatea Apahida, lângă Cluj-Napoca. Imaginile arată că structura locuinței a fost grav afectată.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 14.50 cu privire la o explozie care s-ar fi produs la o lucuință de pe strada 8 Martie, din localitatea Apahida. Unele surse citate de cluj24.ro spun că este posibil ca explozia să se fi produs din cauza instalației de gaz.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje de pompieri si echipaje medicale, aceștia din urmă luând măsurile necesare pentru salvarea a două persoane de circa 60 de ani, care ar fi suferit arsuri de aproximativ 40% din suprafața corpului.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au condus la acest incident.

ISU Cluj a comunicat că la fața locului au fost dislocate patru autospeciale, echipaje SMURD și SAJ. Două persoane au primit îngrijiri la fața locului.

A fost afectată structura de rezistență a casei în care a avut loc explozia. Bărbatul și femeia care se aflau în locuință s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, în urma evaluării primare efectuate de către echipajele medicale s-a constat că au suferit arsuri de peste 40 % din suprafața corpului.

Cele două persoane în vârstă de circa 60 de ani au fost transportate la spital.

”Dacă va fi nevoie vom oferi cazare, după care vedem cu ce sprijinim refacerea. Problema este că distrugerile sunt de așa natură încât par imposibil de refăcut, însă așteptăm părerea specialiștilor, ca mai apoi să luăm o decizie”, a declarat primarul comunei Apahida, Grigore Fati, pentru cluj24.ro.

Femeia ar fi fost scoasă de sub dărâmături de către vecini, mai precizează sursa citată.

ISU Cluj a completat că explozia, produsă cel mai probabil în urma unei acumulări de gaze, nu a fost urmată de incendiu.

surse imagini: ISU Cluj, IPJ Cluj, cluj24.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax